Bogat program za sve uzraste danas na Spring Festu na Sava Promenadi

Svojevrsni doček proleća, buđenja prirode i svega lepog u njoj, ove godine biće organizovan u vidu manifestacije Spring fest! Kompanija Belgrade Waterfront, u saradnji sa kompanijama Color Media Communications i Ninamedia, od 12. do 26. aprila na Sava Promenadi organizuje festival koji slavi najlepše godišnje doba. Kroz cvetne instalacije i dekoracije, motive leptira i prirode, osmišljen je bogat program za sve one koji u naredne dve nedelje aprila posete omiljeno beogradsko šetalište.

Program za subotu, 13. aprila:

13-15h kreativna radionica "Vijuganje"

Proleće je konačno došlo 🙂 i priroda oko nas je živnula: Na svakom koraku uveseljava nas raznobojno mirisno cveće, a lepo vreme izmamilo je i razne bubice. Naš odgovor sitnim prolećnim radostima biće upravo bubice. Koristićemo se interesantnim tehnikama kreativne reciklaže i praviti naše vesele bubice i tako istovremeno podsetiti na lepotu i značaj prirode i šta svako od nas može da uradi da bi prirodu očuvao i sačuvao.

16-17h Savez Joga Srbije

Vesko Minčić - instruktor joge koji će održati čas

Godine 2005 završio je Sertifikat Kurs u Indiji na prvom zvanično priznatom joga univerzitetu u svetu – Biharskoj Školi Joge (Satyananda Yoga).

Godine 2006 je išao na praktično usavršavanje u Indiju na 6 meseci gde je stekao dodatno iskustvo i znanje hata joge. Za to vreme je učestvovao i prisustvovao brojnim seminarima, držao časove joge odraslima i deci.

Godine 2009 je završio drugu godinu Joga Akademije u Evropi (Satyananda Yoga Academy Europe) i kurs za joga instruktora u Indiji 2010. Godine 2012 je završio treću godinu joga studija u Australiji po tradiciji Biharske škole joge. I dalje aktivno studira jogu i usavršava se.

Svi zainteresovani treba da ponesu svoje prostirke.

17-18h face painting za decu

19-19:45 duo Bradissimo

Na šetalištu su postavljene i autentične kućice u kojima se prodaju suveniri, saksijsko cveće, a neće nedostajati ni poslastice – slatkiši i čokolade. Pravo proleće počinje na Sava Promenadi, pa dođite da zajedno uživamo u njegovim čarima!

Manifestacija Spring fest trajaće dve nedelje i ponudiće raznolik sadržaj za sve posetioce. Mališani će moći da prisustvuju različitim edukativno-kreativnim radionicama, koje uključuju crtanje, pravljenje figurica od plastelina i osmišljavanje dekorativnih predmeta od cveća i voća.

Detaljan program otvaranja Spring Fest-a možete pogledati u nastavku, a celokupan program festivala na sajtu www.color.rs/springfest.

Pogledajte još