NAJVEĆI SPEKTAKL NA LEDU PONOVO U SRBIJI: "Disney On Ice čarolija na ledu" od 1. do 3. novembra

Posle dve godine u Beograd stiže najveća i najbolja predstava na ledu, namenjena uživanju cele porodice - "Disney On Ice čarolija na ledu" koja će biti održana u Štark Areni od 1. do 3. novembra!

Avantura dostiže nove granice kada se Miki Maus, Mini Maus i ostali drugari iz Diznijevog kraljevstva okupe u novoj predstavi u šest izvođenja:

  • U petak 1. novembra u 19 časova;
  • U subotu 2. novembra u 11, 15 i 19 časova;
  • U nedelju 3. novembra u 11 i 17 časova.

Karte za ovaj spektakl od danas su u prodaji! Cene ulaznica razlikuju se u petak i za dane vikenda, kreću se od 1000 do 4500 dinara, a očekuju vas i posebne pogodnosti. Do kraja maja možete ostvariti popust prilikom kupovine karata! Cene karata (sem za VIP Parter koje koštaju 3750 i 4500 dinara) biće snižene za 20% u odnosu na regularnu cenu! I to nije sve! Na prodajnim mestima kompanije "Ticket Vision" u Štark Areni, Bilet Centru, Domu omladine Beograd i Ušće Shopping Centru, karte možete kupiti na tri ili šest mesečnih rata, bez kamate!

Budite brzi, iskoristite specijalne pogodnosti i po najpovoljnijim uslovima nabavite ulaznice i obradujte svoje najmlađe i najdraže. Priuštite svojoj porodici nezaboravan provod uz omiljene likove iz Diznijevog čarobnog sveta i prepustite se spektaklu koji je oduševio svet!

Miki Maus, Mini Maus, Paja Patak i Šilja pripremaju scenu za nastup sa talentovanim klizačkim zvezdama koje učestvuju u spektaklu "Disney On Ice čarolija na ledu". Šou počinje sa Vajanom koja kreće na putovanje prepuno uzbuđenja sa moćnim polubogom Mauijem u avanturu spasavanja njenog ostrva, na kom će otkriti svoje poreklo. Magiju će prikazati princeze Ana i Elsa i zabavni sneško Olaf, dok pevaju zadivljujuće pesme poput "Sad je kraj" i "Na leto". Sve će postati fantastično kada Sebastijan, njegov bend iz morskih dubina i Tritonove ćerke naprave velike talase dok predstavljalu Arijel u montaži pop hitova osamdesetih godina XX veka. Upletite se u priču o odlučnoj Zlatokosi i njenom pratiocu Flinu Rajderu, koji u potrazi za svetlosnim lampionima nailaze na grupu grubijana iz gostionice "Žuto pače". Proživite ponovo "Priču drevnu tu" kada se Bel prepusti novim avanturama a čarobni predmeti, koje poseduje Zver, stupe na scenu kako bi izveli blještavi klizački spektakl, pozivajući publiku da "Budu njihovi gosti".

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još