I TE KAKO MOGU DOĆI U SARAJEVO, NE BOJIM SE: Kija Kockar najavila tužbu zbog pretnji smrću!

Kija Kockar je gostujući u jutarnjem programu televizije "Pink" prokomentarisala pretnje smrću koje su ona i njen bivši suprug Sloba Radanović dobili od jednog novinara iz Bosne i Hercegovine.

- Najgore je što si ti jedna četnikuša, koju je NATO trebao prvo ubiti u bombardovanju 1999. godine! Ti si dno dna po kojem ja svakodnevno gazim! Nakazo! Obrazuj se i nauči da pevaš! I poruči svom debelom krmku od bivšeg-sadašnjeg muža da mi se oboje možete sageti do j**a - reči su koje je pomenuti novinar uputio Kiji.

Pevačica je bila jasna povodom ovakvih pretnji i rekla kako ona ima dosta prijatelja različitih nacionalnosti, te ovakav čin okarakterisala kao vid terorizma:

- Ja se ne bojim, ali sve može da utiče na druge ljude. Da mi neko preti bombom. Mene nazivati nacionalistom, pojavili su se neki tvitovi gde sam ja navodno napisala nešto protiv drugih nacija. Ja sam to demantovala, a onda me je on napao. To je novinar i treba da ima neku etiku. A on meni preti da ne smem doći u Sarajevo. I te kako mogu doći u Sarajevo, tamo imam mnogo prijatelja. Živele sam dve godine u Abu Dabiju, moje dve kume su polumuslimanke, moje celo društvo je mešano. Moje sve drugarice su iz Sarajeva muslimanke, nemam nijednu Srpkinju drugaricu koja je iz Sarajeva. Družim se sa njima, ja sam radila sa 160 nacija - rekla je Kija u jutarnjem programu.

- Pretio mi je bombama. On je dečko koji je pre toga napisao svašta o meni, samo da je ostalo na tome rekla bih samo ok. On je onda napisao da sam četnikuša koju je NATO trebalo da ubije 1999. A onda smo dobili pretnje, da nećemo nikada doći u Sarajevo i ukoliko se taj nastup dogodi da ćemo biti pod njegovim ljudima i da ćemo biti pod bombama. To je pretnja smrću, meni terorizam, jer to je nastup gde će biti više ljudi - rekla je Kristina i najavila da podnosi tužbu zbog pomenutih pretnji.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: kijakockar_official/Instagram

Pogledajte još