MIKI ĐURIČIĆ NA METI: Suzana Perović napravila ljubomornu scenu zbog Miljane Kulić (VIDEO)

Miki Đuričić je danas tokom kupovine porazgovarao sa Marijom Kulić o njenoj ćerki Miljani Kulić. Međutim, ovaj razgovor se nije svideo Mikijevoj lepšoj polovini, Suzani Perović.

Oni su počeli da se raspravljaju zbog banalne stvari, ali kasnije se ispostavilo da je Suzana veoma ljubomorna.

- Kako te nije sramota da praviš cirkus svaki dan ovde, ja nemam razloga da budem nervozna, nego si ti nervozan jer su te oni iznervirali - vikala je Suzana.

- Uzmi svoje pare. Ja sam rekao najnormalnijim glasom da ću pojesti sardinu. Ti si rekla "Baš me briga za sardinu, jedi šta hoćeš". Šta sam se ja izd*kavao da se ti obraćaš tim tonom - bio je zbunjen Miki.

- Ne deri se više, nauči da kanališeš svoj bes. Šta ti znači ovo što radiš? Pričam sa tobom, nisam te optužila, reč ti nisam rekla - ponavljala je Perovićeva.

- Neću da imam više posla sa tobom, svako neka kupuje za sebe. Ja sa tobom ne mogu da budem ni prijatelj više, ne mogu da trpim više ovo, probao sam, ne ide - rekao je Miki i pokušao da završi raspravu.

Međutim, njih dvoje su otišli u hotel i nastavili raspravu, a kada je otišla iza vrata kako bi se sakrila od kamera, Suzana je otkrila da je u stvari razlog ove rasprave njena ljubomora jer je Miki razgovarao sa Marijom Kulić.

- Aha, ja sam kriv - rekao je Đuričić kada je shvatio šta je razlog Suzaninog neraspoloženja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.