JELENA TINSKA O SMRTI BIVŠEG SUPRUGA: Igor Pervić je svesno uništio život, tu ljubav želim da zaboravim!

Glumac Igor Pervić koji je 23. aprila ujutru preminuo u 52. godini, kratko je bio oženjen glumicom i balerinom Jelenom Tinskom (65).

Posle razvoda nisu ostali ni u kakvom kontaktu, a ona je istakla da je tužno to što se dogodilo.

- Kad čovek izgubi život koji je dar od Boga svojom krivicom - onda je to tužno. Drugo je kad se neko razboli, udari ga auto, ali kada ti svesno uništiš svoj život onda je to jako tužno - kazala je Tinska.

- Sa Igorom nisam u kontaktu od 2000. godine, kada smo se i rastali. Ponosim se svojim ljubavima, ali bih ovu htela da zaboravim - kaže glumica.

Jelena je otkrila kakav je bio pokojni glumac i da je zbog njegove majke Lidije Pilipenko, zapravo, najtužnija.

- Igor Pervić je bio jedan talentovan, prelep, šarmantan i duhovit čovek koga je droga uzela pod svoje. Znam da je sada najteže njegovoj majci, Lidiji Pilipenko i zbog nje sam posebno tužna. Ona je ceo svoj život posvetila toj borbi da ga oslobodi prošlosti i mislim da je ovo najbolniji udar za nju u životu. Onoliko sam tužna što je on umro, koliko bih bila da je umro bilo ko na taj način - rekla je Jelena.

Tinska je pre dve godine izjavila da je Pervić "najveće zlo u njenom životu i da bi ga preskočila kada bi ga videla na ulici", a nakon njegove smrti ne bi mogla da ponovi iste reči.

- Ta izjava od pre nekoliko godina iz medija, u drugom kontekstu, ne može da ima vezu sa današnjim danom kad njegova mama čupa kosu jer joj je sin umro. Ne mogu da stojim iza toga što je bilo u prošlosti i da kopam oči ženi koja je očajna - rekla je Tinska.

Izvor: Telegraf
Foto: jelena.tinska/Instagram

Pogledajte još