SI*ICE, SKLONI SE OD MENE: Ana ne želi više da bude sa Davidom, lupila mu par šamara! (VIDEO)

David Dragojević i Ana Korać nisu uspeli da izglade svoje odnose, a nakon emisije "Pitanja gledalaca" situacija se dodatno zakomplikovala.

David je pokušao da odobrovolji Anu, međutim kako nije uspeo, nešto kasnije je otišao kod nje u sobu za rehabilitaciju kako bi porazgovarali.

- Što ti mene dodiruješ? Skloni se tamo. To je moj kačket. Hoćeš da izađeš napolje, hoću da spavam! Što ti sad mene ljubiš kad ja nisam sa tobom, šta ti hoćeš od mene?! Hajde skloni se, budi magarac kao što si bio sinoć - rekla je Ana dok je gurala Dragojevića od sebe, a čak mu je lupila i nekoliko šamara.

- Kako si slatka - ponavljao je on.

- S*sice! Skloni se. Vidiš koji si ti tetreb. Što ti meni tako prilaziš? Ne možeš da pričaš sa mnom tako, možeš da pričaš sa mnom na metar, ja nisam sa tobom - konstatovala je Koraćeva.

Ona je uprotno gurala Davida i govorila mu da ne sme da je dira niti da je gleda, a on je nastavio da joj izjavljuje ljubav.

- Volim te najviše na svetu - pričao je Dragojević.

- Ja tebe ne, već počinjem da te posmatram drugačije. Što bi ti mene povređivao bez razloga? Ti da mene voliš ne bi radio neke stvari. Što me više povređuješ ja ću tim pre da se odljubim od tebe. Samo meni pomažeš. Ti svojim ponašanjem mene guraš od sebe, meni pomažeš - rekla je Ana nakon čega je David besno napustio sobu za rehabilitaciju i zalupio vratima.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.