NOVA NEVOLJA: Bivša ljubavnica Halida Muslimovića podnosi krivičnu prijavu za pokušaj ubistva?!

Pre deset meseci dogodio se incident u blizini Banjaluke kada je poznati bosanski pevač fizički napao javnosti nepoznatu ženu, za koju je u prvi mah izjavio da mu je menadžerka i da su se sporečkali zbog novca, ali da batina nije bilo.

Svega nekoliko dana kasnije ispostavilo se da je Sonja bila Halidova ljubavnica godinama, da ga je finansijski pomagala i da je on jeste zverski pretukao. Bašićeva je tada u ispovesti za domaće medije ispričala svoju stranu priče i predočila sve dokaze koji to potvrđuju.

Kako prenose domaći mediji, nadležno tužilaštvo u Banjaluci je nekoliko dana nakon incidenta pokrenulo postupak protiv Muslimovića, ali to još nije ni blizu rešenja spora. Dodatni problem predstavlja i to što je pevač svu svoju imovinu preveo na ćerku i druge srodnike, tako da Bašićeva sada ne može čak ni prinudnom naplatom da namiri svoja potraživanja, a ona iznose više od 100.000 evra.

Zato će Sonja i njeni advokati morati da pokušaju da ospore prenos vlasništva i zatraže od suda da se imovina vrati na Halidovo ime, ali to nije sve. Od našeg izvora upućenog u ovaj proces saznali smo i da Muslimovića očekuje nova krivična prijava, i to za pokušaj ubistva. Bašićeva je potvrdila ovu informaciju za domaće medije:

- Tačno je. Razgovarala sam sa svojim advokatom Draganom Tolimirom, kojeg sam skoro angažovala, i dogovorili smo se da podnesemo prijavu za pokušaj ubistva protiv Halida Muslimovića - kaže ona.

Iako zbog sudskog procesa koji je u toku ne želi mnogo da priča za medije, Sonja je ipak rekla zašto je odlučila da pokrene novi postupak protiv bivšeg ljubavnika.

- Taj čovek je meni život uništio! Duguje mi ukupno 107.000 evra, zbog toga me i jeste pretukao jer sam tražila da mi vrati moj novac. Zaključao me u auto, nije mi dao da izađem, vozio je 160 kilometara na sat, oduzeo mi je telefon da ne mogu da zovem pomoć. Na kraju, da sam tada glavom udarila u kamen, a ne kukom, bila bih mrtva! Zar to nije bio pokušaj ubistva?

Halid se nije oglašavao u medijima povodom ovih optužbi.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: halidmuslimovic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.