IPAK PRETIO VLASNICI LUKZUSNE VILE: Suprug Nikoline Pišek optužen za napad na letovanju, sud traži naknadu od 14 hiljada evra?

Skandalozno letovanje Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića u luksuznoj Villi Hedonist u Kaštel Starom zaintrigirali su javnost kao retko koji skandal, sad je dobio epilog na sudu.

Supruga Nikoline Pišek vlasnica vile je optužila da joj je pretio, a sad je Vidoje u odgovoru na optužnicu naveo da nije pretio suprugu vlasnice vile, nego da su on, njegova porodica i prijatelji bili izloženi maltretiranju.

Vidoje Ristović tražio je da se obustavi postupka, ali optužno veće Opšinskog suda u Splitu zaključilo je da je tužba osnovana. Državno odvetništvo za Ristovića traži kaznu u visini od 45 dnevnih dohodaka, odnosno 14.000 evra.

Istoričar umetnosti i antikvar iz Beograda tereti se da je prošle godine u vili u Kaštel Starom pretio suprugu vlasnice Roku Gali.

- Zapaliću ti kuću, otkinuću ti glavu - navodno je rekao Ristović.

Pošto se bračni par prošlo leto vratio iz noćnog izlaska, pred vratima luksuzne vile koju su unajmili za 20.000 evra na dve nedelje dočekali su ih policija koja im je zabranila pristup. Ristović se uspeo progurati pored njih, dok je Nikolina čekala ispred vile.

Kad je Ristović ušao u vilu, posvađao se sa suprugom vlasnice. Ubrzo je stigla policija, a Ristovići su smeli da uđu u vilu samo kako bi uzeli stvari te su otkrili da im nedostaju nakit i satovi te 68.000 evra gotovine. Rekli su kako je šteta skoro 267.000 evra. Idući dan Ristovića su zadržali u policiji zbog pretnje Gali i priveli ga na ispitivanje u Državno odvetništvo. Voditeljka je nedavno rekla kako se ne boji suđenja i da je potpuno samouverena.

Izvor: Kurir.rs/24sata.hrPLUS
Foto: nikolina_pisek/Instagram

Pogledajte još