ĐURĐEVDAN JE: Frano, Dinkić i Haris zapevali na slavi Baneta Stojakovića! (FOTO)

I ove godine šarenoliko društvo okupilo se na proslavi krsne slave srpskog privrednika Branislava Stojakovića. Đurđevdan je proslavljen uz iće i piće, dok su se za sjajnu atmosferu pobrinuli gosti vlasnika firme "HomePlus", njegove supruge Ljubice i kćerke Emilije.

U velelepnoj beogradskoj vili uspešnog biznismena okupio se velik broj poznatih ličnosti među kojima su bili i voditelj Vanja Bulić sa suprugom Slađanom, njegove koleginice Suzana Mančić i Marina Rajević Savić, glumica Marija Vicković, muzičari Zoran Kiki Lesendrić i Željko Vasić, interpretator narodne muzike Haris Džinović došao je u pratnji supruge, kreatorke Meline, a proslavu nije propustio ni nekadašnji ministar Mlađan Dinkić, te biznismeni Toplica Spasojević i Ljubiša Krstajić.

Đurđevdanskoj fešti prisustvovali su spisateljica i sociološkinja Zorica Tomić, kompozitor legendarnih narodnih pesama Rade Vučković, selektorka ženske teniske reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica Jevtić, pevačica i novopečena mama Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović, ali i glumci Milan Lane Gutović i Frano Lasić koji je na porodično slavlje Stojakovića došao sa svojom mladom suprugom, umetnicom Milenom.

Priliku da svojom pesmom uveličaju proslavu Đurđevdana nisu propustili Suzana Mančić, Rade Vučković i Željko Vasić, a da veče svim gostima ostane u nezaboravnom sećanju pobrinuo se trio Dinkić-Lasić-Džinović. Političar, hrvatski glumac i folk pevač izvodili su numere koje su prisutne naterale da kišno majsko veče provedu na plesnom podijumu.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Nadlanu.com

Pogledajte još