PRED VEČERAŠNJE FINALE EVROVIZIJE NEVENA BOŽOVIĆ PORUČUJE: Ostaviću srce na sceni!

Fenomenalnim nastupom u Tel Avivu, Nevena Božović je uspela da skrene pažnju na sebe i da fanovi ovog muzičkog takmičenja ime naše zemlje spominju kao jedno od favorita.

Nakon fenomenalnog nastupa u polufinalnoj večeri Nevena Božović podelila je svoje utiske, napominjući da se aktivno sprema za veliko finale koje je večeras.

- Predivan je osećaj čuti ime svoje zemlje koja ulazi u finale Pesme Evrovizije. Imala sam veliku podršku iz Srbije, ogromnu podršku svojih kolega i svima sam veoma zahvalna na tome. Čestitke su mi uputili i ostali učesnici i poželeli mi sreću u finalu. Očekuje nas još odgovorniji posao, ali sam sigurna da ćemo moj tim i ja dati sve od sebe da budete ponosni na nas - u dahu je ispričala Nevena.

I dok su pojedini okarakterisali numeru kao dosadnu, drugi su kritikovali njen stajling, a veliki broj fanova ovog takmičenja su je branili i napomenuli da je ona jedan od favorita. Nevena ističe da ne obraća pažnju na komentare, već da se bavi onim što će izvesti na sceni.

- Skoncentrisana sam isključivo na nastup. Uvek postoje oni koji će kritikovati, ali srećom, mnogo je više pozitivnih komentara i podrške. To mi daje dodatni motiv da dam svoj maksimum i kao što je to bilo prethodnih puta slučaj, srce ostavim na sceni - izjavila je srpska predstavnica i otkrila šta joj daje najveću energiju:

- Snagu i energiju mi daju ljudi koji me okružuju i zbog kojih se osećam rasterećeno. Na Pesmi Evrovizije nema odmora. Aktivnosti su svakodnevne.

Dan pre polufinale u Tel Aviv je doputovala i Ružica, mama Nevene Božović. Poznato je da je Neveni veoma bitna podrška porodice, što je i izjavila pre odlaska na Evrosong, pa joj dolazak mame baš znači.

Izvor: Blic.rs
Foto: Eurovision Song Contest – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još