IZNENAĐENJE ZA ZADRUGARE: Veliki šef ponovo organizuje "Zadrugoviziju" (VIDEO)

Zadrugari su tokom svog višemesečnog učešća u najgledanijem rijalitiju imali dovoljno vremena da kroz raznorazne situacije pokažu svoj karakter i osobine, a Veliki šef je pomno pratio njihove reakcije.

Međutim, ovoga puta je na adresu Bele kuće stiglo pismo u kojem će svi takmičari ponovo dobiti jedan od najvećih izazova ikada, a što će, svakako, publika željno iščekivati da vidi.

- Dragi zadrugari, nadamo se da ćete se svi obradovati ovom zadatku i da će se svako od vas potruditi da bude što bolji i da da sve od sebe. Evo o čemu se radi. Velik šef je odlučio da organizuje "Zadrugoviziju". Ovog puta ćete se takmičiti u imitacijama. Sami ćete se podeliti u grupe onako, kako želite. Na vama je da odlučite da li ćete nastupati sami ili ćete biti u grupi. Dakle, dobro razmislite sa kim ćete pevati odnosno nastupati, jer nakon ove podele neće biti dozvoljeno menjanje. Još jednom napominjemo da samo od vas zavisi po koliko će vas biti u grupi kao i koliko će grupa biti, kao i da li ćete na sceni biti sami ili sa nekim. Imajte na umu da je Zadrugovizija" veliko i važno takmičenje, da je potrebno mnogo organizacije i truda kako bi sve izgledalo dobro i zbog toga ćemo biti veoma strogi kada se radi o poštovanju pravila, odbijanju učestvovanja i neobavljanja ovog zadatka. Spisak pesama za imitacije morate napraviti što pre, odnosno čim odlučite ko će sa kim nastupati. "Zadrugovizija" će se održati u nedelju uveče što znači da morate iskoristiti svaki slobodan trenutak kako biste bili što bolji. Pozdrav - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još