OSVOJILA SRCA LJUDI ŠIROM EVROPE: Nevena Božović iskreno o svom učešću na "Evroviziji"

Nevena Božović, ovogodišnja predstavnica Srbije na "Pesmi Evrovizije", pesmom "Kruna" u finalu takmičenja osvojila je 17. mesto.

Pop pevačica obratila se svojim obožavaocima putema društvenih mreža, uz objavljen snimak sa evrovizijskog nastupa, otkrivši kako se oseća - posle svega.

- Sad razumem... kada pevam nešto što je nastalo u moja četiri zida, u mojim kolima, niko nije radio za mene. Kad osvojiš srca svojih ljudi, pa onda i Evrope koja peva od početka do kraja sa mnom. Posle svakog izlaska na scenu, ne umem da siđem i pogodim stepenice, znala sam da je to to, moj univerzum, nešto što sam sada prvi put osetila i zahvalna sam zbog toga - navela je Nevena u opisu video snimka.

- Pevaju "Krunu" na velikoj sceni u Izraelu, to je dragoceno , "It’s a very emotional song, Nevena", to me prati. Hvala vam na podršci, na preokretu koji se desio, sve vidim šta pišete i da, to je smisao ovoga što radim, za šta sam odabrana. Kruna je vaša, znala sam da Srbija ima pravu i vrednu publiku! - zaključila je pop pevačica svoje obraćanje na Instagramu.

Autor: Nadlanu.com/N.O.
Foto: Eurovision Song Contest – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još