PREPISAO BIVŠOJ SUPRUZI STAN OD 300.000 EVRA: Darko Lazić iskreno o razvodu od Ane Sević

Ana Sević i Darko Lazić privukli su veliku pažnju javnosti kada su odlučili da stave tačku na svoj brak. Do zvaničnog potpisivanja razvoda došlo je nedavno, a njih dvoje su se očigledno prijateljski rastali, jer su odmah nakon toga otišli u jedan restoran na piće vidno raspoloženi. Lazić je bivšoj supruzi ostavio stan, a starateljstvo nad Lorenom dobila je Ana.

- Ana i ja smo civilizovani ljudi, i dalje smo u odličnim odnosima, jer prvenstveno smo uvek bili prijatelji, a pritom imamo ćerku, koju volimo najviše na svetu - rekao je Darko i dodao:

- O svemu smo se dogovorili. Ćerka će živeti sa Anom, ali će prvi i treći vikend u mesecu provoditi kod mene. Za praznike smo se isto dogovorili da ih delimo jednako, jedan praznik malena je kod mene, drugi kod nje. Sada je najbitnije da je ona najsrećnija i da će uskoro upoznati brata - rekao je Lazić.

Pevačici je pao kamen sa srca što je okončala brak, a pritom se pevač nije protivio da joj ostavi stan, kao i to da joj pripadne zvanično starateljstvo nad ćerkom. Na sve to, dok su sedeli u kafiću, Ana je zagrlila Darka i sve vreme je bila nasmejana, naslanjala mu se na nogu, rame i pomno ga slušala šta priča. Lazić je bio nešto mirniji, ali nije izostao osmeh i dobro raspoloženje. Na kraju je Sevićeva pozvala konobara, ali je njen bivši platio ceh, i dobro počastio konobara.

Izvor: Pink.rs
Foto: anasevic85/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.