ŠEST SAVETA: Sve što muškarci treba da znaju pre nego što ženi priušte oralni seks

Dragi muškarci, došlo je vreme da poboljšate svoje oralne veštine.

Iako ova vrsta seksa nije nuklearna fizika, mnogo muškaraca odustaje od njega ostavljajući partnerke bez doživljenog vrhunca.

Istraživanja su pokazala da žene heteroseksualne orjentacije statistički doživljavaju najmanje orgazama, a uzrok bi se mogao kriti u činjenici da njihovi partneri ne ulažu dovoljno napora, pogotovo kada je riječ o oralnom seksu.

Lezbijke i "queer" žene otkrile su neke od najboljih saveta kako da oralnim seksom ženu dovedete do vrhunca, jer ko bi bolje od njih to mogao da zna.

Nikada ne idite direktno na klitoris

Odvojte malo vremena kada ženi pružate oralni seks. Ne žurite odmah na klitoris. To će ženu više uzbuditi. Predigra je zaista važna. Neophodno je da naučite da "čitate" njen govor tela.

Upotrebite još nešto osim jezika

Zaboravite na sve što ste videli u "filmovima za odrasle". Ono što treba da uradite jeste da otvorite usta, duboko udahnete i "zaronite" unutra. Upotrebite pritisak i konture vašeg lica, nosa i brade, potom je ljubite. Možete koristiti i ruke. Mnoge žene će odlično odreagovati na upotrebu prsta ili dva tokom oralnog seksa, a to će pokazati i koliko ste vešti i sigurni u svoje umeće.

Zauzmite pravi položaj

Ako partnerka leži na leđima, zakačite svoje ruke ispod njenih nogu kako biste je privukli da vam bude što bliže. Na taj način, dok joj pružate oralni seks, možete se istovremeno i samozadovoljavati, što će vas dodatno uzbuditi.

Dajte joj do znanja da i vi uživate

Kada ženi pružate oralni seks, nemojte joj stvarati osećaj da to radite samo da biste joj učinili uslugu. Nema ničeg toplijeg nego kada kažete svojoj partnerki da to radite jer zaista uživate u tome.

Pitajte partnerku šta želi

Postoje žene koje ne vole oralni seks. Zbog toga pitajte partnerku šta želi od vas.

Kada pronađete mesto gde je najosjetljivija, zadržite se tamo

Jednom kad pronađete "njeno mesto" ili savršen pokret koji joj odgovara, nastavite s tim. Mislim da se mnogi ljudi boje da će ponavljanje biti dosadno ili da ga je potrebno menjati kako biste dokazali svoju veštinu, ali to nije istina.

Izvor: Klix.ba
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još