KIJA KOCKAR ISKRENO O SVOM SEKSUALNOM UMEĆU: Ko je bio sa mnom, nije me zaboravio

Kristina Kija Kockar otkrila je najintimnije detalje iz svoje spavaće sebe! Atraktivna pevačica bez zadrške priča koje je najneobičnije mesto na kom je vodila ljubav, šta je uzbuđuje, koliko seks treba da traje, da li uživa da se snima...

Da li je veličina muškog polnog organa bitna za dobar seks ili se vodiš parolom "mali, ali tehničar"?

- Ne valja da je baš mali. Ali mojoj konstituciji ne bi odgovarao ni mnogo veliki. Savršena bi bila srednja porcija! Nažalost, mi žene smo kroz život prošle sve veličine, nagledale smo se svačega i videle smo i ono što ne bi trebalo.

Voliš li da seks traje dugo ili preferiraš kratko, a strasno?

- Kvalitet, a ne kvantitet! Kraće, ne duže.

Koje je najneobičnije mesto na kom si vodila ljubav?

- Na koncertu Fifti Senta u Hali Pionir u Beogradu. Bila sam ludo zaljubljena i na početku veze sa dugogodišnjim dečkom. Sakrili smo se negde iza bine, bilo je baš uzbudljivo. Imala sam 20 godina i volela sam da eksperimentišem. Sad me mrzi da se cimam, to bih radila samo u krevetu.

Šta je za tebe uzbudljiv uvod u seks?

- Tuširanje! U spavaćoj sobi imam kupatilo sa staklenim vratima. Tako partner može iz kreveta da me posmatra dok se tuširam. A i ja njega. Možda nemam ogledalo iznad kreveta, ali zato imam providnu tuš kabinu. To mi je seksi. Imam i drugo kupatilo sa ogromnom kabinom za dvoje.

Da li si se snimala tokom seksa?

- Snimala sam se tokom seksa kao mlađa, ali tada je bila loša rezolucija, pa me niko ne bi prepoznao

Ne plašiš se da snimak može da procuri?

- Tad je, hvala Bogu, bila loša rezolucija, niko me ne bi prepoznao. Danas bi mi već bila frka da se snimam, mogla bih da izgubim telefon. U tom slučaju bih se samo molila da sam dobro ispala.

Jesi li nekada kupila nešto u seks-šopu?

- Ne. Bila sam tamo samo jednom da kupim drugarici lisice za rođendan. Moja prijateljica redovno posećuje seks-šopove, pa je obećala da će svašta da mi pokloni. Ma, nisam ja baš toliki egzibicionista, verovatno zato nisam u tim katalozima koji se toliko pominju ovih dana.

Koji trenutak u vezi je za tebe čista erotika?

- Prvi sastanak, iščekivanje da li će biti poljupca ili ne, upoznavanje... Kad dođeš kući sa sastanka, pa se dopisujete, ne skidate osmeh... Naravno, i kad se prvi put poljubite.

Koliko je seks važan i da li bi bila sa muškarcem koji nije dobar u krevetu?

- Nije presudan. Muškarac je jednoj ženi odličan u krevetu, a drugoj katastrofa. To je subjektivno. Važna je hemija, ona određuje da li će biti dobro ili ne. Sve ostalo može da se nauči. Vremenom shvatite šta koga privlači i šta kome odgovara. U seksu sam počela da uživam tek posle 23. godine. Dotle sam bila malo ukočena, a tada sam sazrela i opustila se.

Šta je muškarcima najseksepilniji deo tvog tela?

- Sve. Meni je najseksi moj struk. Neverovatno mi je da je tako savršen, kao da imam 15 godina. Oduševljena sam svojim strukom! Uvek sam imala mršave noge i ruke, na to ne mogu da utičem. Srećom, imam obline gde treba. Normalno sam visoka, u skladu sa svojom kilažom.

Čime zavodiš?

- Time što sam megacar, što sam svoja. Ma, ne zavodim. Mrzim klasične namiguše, a jedna od njih je Luna Đogani. To mi je odvratno. Uvek sam bila ono što jesam, a muškarcima se to sviđa. Ko je bio sa mnom, nikada me nije zaboravio!

Izvor: Hit Informer
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još