MISAO KAO POKRETAČ SVEMIRA: Predavanje doktora Branimira Nestorovića u Ušće Shopping Centru

Danas nam savremena nauka pruža dokaze da mislima utičemo na kvalitet svog života i zdravlje. Zato možemo reći da je misao pokretač svemira, u nama i oko nas. Od nje zavisi kako se osećamo, kakvo nam je zdravlje, kakvi su nam odnosi sa drugim ljudima.

U sredu, 5. juna 2019. godine u 19.30 časova, biće održano motivaciono predavanje poznatog srpskog pedijatra, doktora Branimira Nestorovića, i to upravo na temu "Misao, kao pokretač svemira". Reč je o još jednom u nizu motivacionih predavanja koje UŠĆE Shopping Center, treću godinu za redom, organizuje u saradnji sa Centrom za lični razvoj "Lepo mi je" uz poruku "Lepo mi je, jer tako želim". Predavanje će se održati u Sali 10, bioskopa Cineplexx u Ušću, na čijoj blagajni se mogu i kupiti karte za isto.

Doktor Branimir Nestorović će nam, na svom predavanju, objasniti zašto je misao toliko važna i kako njihovim usmeravanjem možemo pozitivno uticati na zdravlje i okolnosti u svom životu. Pokazaće nam i zašto je došlo vreme da se nauka i medicina počnu baviti ne samo telom, već i dušom i u kakvoj su vezi moždane aktivnosti, naše ponašanje i svemir.

O PREDAVAČU

Doktor Branimir Nestorović je pedijatar, pulmolog i alergolog, profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i načelnik odeljanja pulmologije i alergologije Univerzitetske dečje klinike Tiršova u Beogradu.
Svojim bogatim dugogodišnjim znanjem i međunarodnim iskustvom nam pomaže da negujemo svoje zdravlje i razumemo istinsku prirodu čoveka. Njegov rad nadilazi okvire klasične medicine, jer posmatra dete i čoveka kao deo prirode i u svom radu kombinuje različite metode kako bi svojim pacijentima pomogao na najadekvatniji način.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još