KIJINO ZDRAVSTVENO STANJE SE POGORŠALO: Mamografija je potvrdila da imam još dva tumora!

Kristina Kija Kockar prošle godine je operisala tumor na dojci, međutim, njeni zdravstveni problemi nisu se tu završili. Kako je izjavila za "Svet", njeno zdravstveno stanje naglo se pogoršalo!

Ona je rekla da je išla kod najbolje doktorke u gradu na pregled i tad je saznala tužnu vest.

- Išla sam kod našeg najboljeg dijagnostičara, doktorke Zorke, i pronašli su mi još dva nova tumora na mamografiji - izjavila je Kristina.

Doktorka Zorka je poznata kao odličan dijagnostičar i zato je Kija otišla baš kod nje.

- Ona je u gradu čuvena po svome radu, a isto tako je spasila život mojoj koleginici stujardesi jer joj je na vreme otkrila nešto što doktori nisu, tako da sam potpuno mirna! - rekla je ona.

Kockareva je takođe priznala da osim tih tumora ima i druge zdravstvene probleme:

- Mučim muku i sa jajnicima. Ostaje mi još ta kontrola i nije mi svejedno šta će ultrazvuk pokazati. Iskreno, baš se plašim. Nadam se i molim Boga da sve prođe kako treba! - bila je iskrena Kija.

Podsećamo, Kija je baš zbog tumora promenila način ishrane, pa sada uglavnom jede sirovo voće i povrće. O svom zdravlju pevačica je pisala i u svojoj knjizi i rekla tom prilikom da krivi i sebi i svog bivšeg partnera Slobu Radanovića, zbog ozbiljno narušenog zdravlja. Ipak, Kockareva je takođe napomenula da je tada Sloba bio uz nju.

Izvor: Novosti/Svet
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još