ILDA ŠAULIĆ OTVORILA DUŠU POSLE ŠABANOVE SMRTI: Bol za ocem nikad neće proći!

Ilda Šaulić smogla je snage da nakon nešto manje od pola godina otkako je poginuo njen otac kralj narodne muzike Šaban Šaulić ispriča kako se sada oseća i kako je za nju izgledao period kada se desila tragedija.

Ona je u u emisiji "Balkanskom ulicom" odmah na početku ispričala kako se osećala kada su joj javili da je njen otac podlegao povredama prilikom udesa koji se desio u Bilefeldu nakon što je žurio na aerodrom sa jednog od vikend-nastupa:

- Bila sam vrlo stabilna i to je ono što me plaši s godinama. Delujem jako krhko, ali u takvim situacijama snažna sam. Ne znam gde nalazim tu snagu, ali uvek sam pokretač i za mamu, brata i sestru u takvim trenucima. Ovo je bol za ceo život i nikada više ništa neće biti isto u našim životima. Uvek onda vraćam na sve lepo. Bio je veliki i otišao je kao veliki - bila je iskrena Ilda i dodala:

Šaulićeva naslednica priznaje da se najteže oseća njena mama Gordana.

- Mislim da je mami negde najteže. Ipak je ona žena koja je 45 godina vodila njegov život i karijeru. Ona to veoma teško sve podnosi sama sa sobom. Kada je sa nama, dobro se drži. Mi smo tu za nju u svakom momentu.

Ona je do detalja opisala i kako je izgledao njen poslednji razgovor s ocem.

- Bio je u pitanju telefonski poziv. U današnje vreme sve se svelo na telefone i na gledanje preko telefona. Naš poslednji trenutak koji pamtim bila je ta subota, kada se spremao u inostranstvu za taj nastup, ja sam bila u studiju, spremala sam novu pesmu. Poželela sam da ga okrenem i da mu pustim malo pesmu, da i on učestvuje. Zvala sam ga, bio je lepo raspoložen. Onda sam mu rekla: "Hajde, upali malo kameru, nisam te dugo videla." I to je bio poslednji momenat - rekla je Ilda, a onda su je savladale emocije i suze su zamalo potekle.

- Ja se izvinjavam, malo se kontrolišem, koliko je to moguće. Hvala bogu da sam uhvatila taj trenutak da razmenimo koju reč i da ga vidim - priznala je Ilda kako je izgledao poslednji put kada je videla živog oca.

Šabanova naslednica priznala je da priželjkuje da njena ćerkica nasledi talenat njenog tate.

- Volela bih da moja ćerka povuče tu žicu na dedu. Voli muziku, voli da pevuši. Akobogda, ja bih zaista volela da nasledi njegov talenat - rekla je Šaulićeva naslednica, a onda se dotakla i teme tatinih pesama i kako joj one sada zvuče.

- Tatine pesme me vezuju za periode odrastanja i života i naše porodične trenutke. Tekstovi su takvi da to ne može više da se ponovi. Svima je poklonio neku pesmu - završila je ona ispovesti u emisiji "Balkanskom ulicom" kod voditeljka Vesne Dedić.

Izvor: Republika.rs
Foto: ildasaulic/Instagram

Pogledajte još