fbpx

ZOLINOJ MAJCI POZLILO: Zbog Miljane završila u bolnici

Lazar Čolić Zola odahnuo je kada je rijaliti napustila njegova bivša devojka Miljana Kulić koja je iz takmičenja diskvalifikovana zato što je fizički nasrnula na Jovanu Tomić Matoru. Pre toga je imala ispade i udarala i bivšeg dečka zbog čega je njegovoj majci pozlilo pa je završila u bolnici.

Naime, od kada su se Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola posvađali sve je u njihovom odnosu krenulo naopako a u jednom trenutku došlo je i do fizičkog obračuna. Zola nije želeo da bude nasilan, dok je Miljana koristila svaku priliku da ga napadne kako verbalno tako i fizički. Miljana je čak iznela i niz uvreda i pretnji na račun Zole i njegove porodice.

- To su gluposti, to je apsurd totalni. Ma kakvi, to je samo njen odraz nemoći i ništa drugo. Šta ona njemu može? Ne može mu ništa uraditi od čega se on ne može odbraniti. To je ono zastrašivanje, pa ako prođe, prođe - rekao je Boban Majstorović, Lazarov drug.

- Ona spominje sve ono što je on potrošio, navodno, dok su bili u "Zadruzi", što ga je hranila. Pa onda kad su otišli u Niš, iznajmili stan i to je taj novac, ali je to ona predložila jer on je gost u Nišu, on tamo nema nikog. To za dugove je prenapumpano, u principu ima dug prema meni, ali ja sam njegov prijatelj. Nije pozajmljivao za kocku, nego ovako, kad je radio neki spot. Ja sam faktički ulagao u njega, nešto smo se dogovorili da to bude u svrhu njegovog probijanja u karijeri, a ostalo je na dug. Ali to će on vratiti kad može. To što se provlači po medijima da je dugovao nekome i to, to nema veze - ispričao je Majstorović.

Miljana je upoznala Lazarevu majku i tada je sve bilo kako treba.

- U Derventi je sve bilo normalno. Kasnije je tek ispao problem, kad su se Miljana i Zola vratili u Niš. Majka je pitala Zolu gde je Miljana, on je rekao da je otišla da se kocka i onda je ona napisala: "Kakva je to majka, kako može da ostavi dete i otići da se kocka?!" Miljana je to pročitala, naljutila se i izvređala Zolinu majku - rekao je Boban.

Ipak Lazareva majka se u jednom trentuku strašno uplaišila za svog sina kada je videla kako ga bivša devojka maltretira.

- Doživela je šok i završila u bolnici. Potreslo ju je to što je Miljana udarala Zolu. Molila me je da ga izvučem iz "Zadruge" - rekao je za Zolin drug.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.