LAZAR OTVORIO DUŠU: Sa Davidom sam delio parče hleba, sa Anom sam spavao (VIDEO)

Lazar Jeremić je otišao u Rajski vrt kako bi porazgovao sa Drvetom mudrosti o svom nekadašnjem prijatelju Davidu Dragojeviću.

Naime, Jeremić je tokom prošle žurke u "Zadruzi" u razgovoru sa Aleksandrom Subotić izneo niz tvrdnji o životu Ane Korać. Čuvši to, Lazarov prijatelj, David Dragojević dobio je napad besa, te je žestoko izvređao Jeremića. Danas je Lazar započeo razgovorom sa Drvetom o celoj drami koja se desila tokom emisije.

- Razmišljao sam o svemu što se desilo, najgore je kad se vežeš za nekog, to je najgore. To na žurki što je bilo, što sam pričao sa Sandrom, šta ja znam, neke stvari smo pominjali. I to onda za stolom kako se prenesu, ne znam šta da kažem. Nesvesno sam neke stvari rekao. Kad zavoliš nekog na taj način, još je gore kad dođe do ovih momenata - započeo je Lazar.

- Neke stvari mi nisu bile jasne tu. Upravo to kad se poverimo o nekim stvarima, ja sam sa njim bio 9 meseci ovde, nerealne stvari, kad mu je bilo mnogo teže, da je tek tako planuo, razumem ga, ali opet i ona mi je rekla da to nije u redu. Čekaću da nekoliko dana prođe, pa ćemo popričati. Nije mu bilo svejedno, kada je mislio da je sve crno, ja sam mu govorio da će biti sve u redu. Sa Anom sam spavao u krevetu, sa njim sam delio poslednje parče hleba - rekao je on.

- Da li je istina ili nije, zabole mnoge stvari kada se pomenu. Nekad i pozitivan komentar smeta, znam po sebi, glava se nikad ne pita kad se neko voli. Sinoć nije tačno preneto kako je tekao moj razgovor sa Sandrom. Ispred njega sam mnogo puta pričao sa Sandrom, ne znam šta ga je najviše pogodilo, ne znam šta. On se trudio meni da objasni da Sandra pokušava sve da obrne i izmanipiluše. Oni gledaju da na najgori način predstave jedno drugo - dodao je.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još