LAZAR JEREMIĆ RAZBESENEO ZADRUGARKU: Aleksandra Subotić uletela u studio i prekinula emitovanje emisije "Amnezija"

Naredni gost u današnjem izdanju emisije "Radio Amnezija" u rijalitiju "Zadruga 2" je Lazar Jeremić Jera, koji je napravio potpuno pometnju.

- Sam sam kriv za sve gluposti koje sam radio. Pričao sam kako poznajem devojke koje su lakog morala. Prvi put kad su pričali o Ani, ja sam ustao. Ja sam upoznao jednog čoveka. Rekao mi je: "Ja nju poznajem, išao sam sa njom u osnovnu školu". To je bilo jedino kada sam čuo za Anu. Ostalo je sve bila laž,  sve sam izmislio - pričao je Jeremić nepovezano o svom poznanstu o Ani Korać.

Podsetimo, Lazar se posvađao sa Anom i Davidom Dragojevićem zato što je sa Aleksandrom Subotić pričao o Koraćevoj, ali sada je pokušavao da se potpuno "opere" od ove priče.

- Što se tiče Sandre. Ovde se zna da smo se mi upoznali kad je ona došla sa svojom ćerkicom u stan. Ona mi je tada pričala o svom dečku, da se oseća sigurno pored njega, pričala je da je mnogo radio, da joj je donosio doručak u krevet. Mi smo se videli četiri puta u životu. Kad smo ušli ovde bila je ljubav u početku, ona mu je to zamerila - pričao je Jeremić, ali je onda u "Amneziju" uletela Aleksandra Subotić.

- Meni se smrklo kad sam počela da slušam ove njegove gluposti. Ja sam njega upoznala kada je moja Magdalena imala dve godine. Ja sam tada bila u vezi sa ocem mog deteta, tad David nije bio u planu. Lazar je bio u šemi sa mojom komšinicom, ona je sve to pričala o njemu. Nakon toga, ja sam njemu rekla da je David divan dečko, nikad mu nisam pričala o finansijskom stanju - urlala je Subotićeva.

Voditelji Bora i Bane su zatim pitali Aleksandru da li je nekada imala nešto sa Jeremićem, kako je on to ranije naveo.

- Gde sam imala nešto sa Lazarom? On nije moj tip. Meni se David omakao, ja nisam uopšte u fazonu da se ložim na te fudbalerčiće. Ja sam volela ozbiljne muškarce, koji su stekli. Čista je glupost da sam pričala o Davidovoj finansijskoj situaciji. Lazar i ja smo pričali u garderoberu, znači ja sam rekla da je Ana prostitu*ka, on je sve potvrdio - rekla je Aleksandra.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još