ODLIČAN SMO TANDEM! Stanija otkrila: U "Zadrugu 3" ući ću sa Kristijanom

Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević učesnici su Zadruge 3, a prema novim informacijama, njih dvoje su sebi obezbedili neverovatan honorar.

Starleta je ubeđena da će uz pomoć Kristijana ponovo pobediti u rijalitiju, kao što je to učinila pre četiri godine u "Farmi 6".

- U "Zadrugu 3" ću ući sa Kristijanom Golubovićem. Niko mu nije ni do kolena kad je reč o pravljenju šou programa. Odličan smo tandem - rekla je Stanija, koja je planirala da sa Kristijanom uđe i u "Zadrugu 2", ali je sve palo u vodu jer je Golubović na odsluženju zatvorske kazne u Zabeli.

Prema informacijama medija Kristijan bi uskoro mogao da se nađe na slobodi jer je odslužio dve trećine kazne.

- Ako dobije uslovan otpust, u septembru će se useliti na imanje u Šimanovcima. Ukoliko mu sud odbije molbu za ranije puštanje, na slobodi će biti najkasnije u aprilu 2020. S obzirom na to da će rijaliti trajati devet meseci, on će tad moći da se pridruži Staniji u "Zadruzi" - objašnjava izvor i dodaje da su starleta i žestoki momak već pregovarali o honorarima.

- Dogovorili su se da traže unapred po 50000 evra! Pošto veruju da su njih dvoje pun pogodak za rijaliti, producenti su na to pristali - kaže izvor.

Izvor: Blic.rs/Informer.rs
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.