PREVAZIŠAO SEBE: Željko Mitrović predstavio svoj izum, reakcija njegovih pratilaca je urnebesna

Otkako je otvorio Instagram nalog, Željko Mitrović izaziva veliku pažnju javnosti, a njegovi snimci za kratko vreme postali su omiljeni među korisnicima ove društvene mreže.

Osim snimaka sa porodicom i prijateljima, Željko je kroz svoj nalog sa pratiocima delio i kako provodi slobodno vreme na poslu, kog ima veoma malo, ali su posebnu pažnju privukli snimci njegovih avantura na elektro-skejtu u Londonu, Beču, Njujorku, Kanu ali i Beogradu. Sve ovo Željko je zabeležio svojom omiljenom 8K360 kamerom, za koju su se svi pitali kako funkcioniše.

Međutim, kako bi olakšao vožnju elektro-skejtom i upravljanje kamerom, Željko je napravio svoj izum, kojim se pohvalio na Instagramu. Naime, Željko je objavio fotografiju iz hotelske sobe u Kanu, na kojoj sedi na krevetu sa kacigom na glavi.

I ništa ne bi bilo neobično, da Željko na kacigi nije instalirao štap sa kamerom, kako kako bi mu bilo lakše da upravlja elektro-skejtom i da usput sve to zabeleži kamerom i podeli sa pratiocima.

Iako je bio zadovoljan ovim svojim izumom, Željko je naišao na drugi problem - kako ga transportovati do Beograda.

- Uvek je bolje imati u glavi nego na glavi! Kako sad da spakujem ovu moju umotvorinu?!? - napisao je Željko uz fotografiju, i nasmejao pratioce.

Pored brojnih komentara pratilaca koji su bili oduševljeni, i Sanja Marinković morala je da prokomentariše ovaj izum.

- Prevazišao si sebe - napisala je voditeljka ispod fotografije.

Verujemo da svi Željkovi pratioci s nestrpljenjem očekuju da vide kako će se ovaj njegov izum pokazati u praksi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on

Autor: Nadlanu.com
Foto: zeljkomitrovic/Instagram

Pogledajte još