IZGUBILA BITKU S OPAKOM BOLEŠĆU: Preminula meksička glumica Edit Gonzales

Meksička glumica Edit Gonzales, našoj publici poznata po brojnim ulogama u latinoameričkim sapunicama, preminula je u 54. godini života.

Pre tri godine dijagnostikovan joj je kancer, a uprkos velikoj borbi, zvezda latinoameričkih telenovela, nažalost, nije pobedila tešku bolest.

Nakon dijagnoze raka, glumica je potvrdila da je prošla nekoliko operacija limfnih čvorova, pri čemu su joj uklonjeni jajnici i materica.

Edit, koju je naša publika zavolela kao junakinju telenovela "Esperansa" i "Salome", hrabro se suprotstavila opakoj bolesti.

- Rak zvuči kao smrtna kazna. U mnogo slučajeva i jeste. Ali ja sam odlučila da to ne bude moja sudbina, jer na vreme sam naučila da se moć krije u nama samima i da njom možemo da utičemo na životni put. Biram da budem srećna i izađem na ulicu kao pravi fajter. Rak nije moj bog i ne može odlučivati u moje ime. Volela bih da to shvate i prihvate sve osobe koje se nalaze u mojoj situaciji. Nema predaje! Obucite se najlepše što možete i pođite u život. Družite se sa dragim ljudima, smejte se i uživajte u sitnicama koje život znače - poručila je pre dve godine Gonsalesova, dodajući kako se i u njenom slučaju pokazalo da čovek tek kad se nađe u problemu shvati koliko je život lep.

- Tad vam i običan zalazak sunca, kojem se poslednjih godina divimo isključivo na Instagramu, deluje kao bajka. Danas se živi brzo, malo vremena posvećujemo majci prirodi, ne poštujemo je, a ona ima lek za sve - govorila je.

Glumica nije krila od svoje trinaestogodišnje ćerke Konstanse da je bolesna.

- Hoću da moja devojčica vidi da joj je majka veliki borac. I nju sam naučila da je moć u nama i da se sa svim problemima možemo izboriti ukoliko im se suprotstavimo. Ona mi je najveća podrška - pričala je svojevremeno Gonzalesova.

Vest da je Gonzalesova preminula potvrdila je njena kolegica Letisija Kalderon, našoj publici najpoznatija po ulozi "Esmeralde" u istoimenoj seriji, putem svog Tviter profila.

Autor: Nadlanu.com
Foto: edithgonzalezmx1/Instagram

Pogledajte još