ZADRUGARI IZNENAĐENI ISHODOM GLASANJA: Nominovani Aleksandra Subotić i Marko Petrušević Petrući! (VIDEO)

Kao i svakog petka, u rijaliti programu "Zadruga 2" održane su nominacije. Ovonedeljni vođa Lepi Mića izabrao je za svoje potrčke dve ljute suparnice Anu Korać i Aleksandru Subotić.

Poznat je sukob između Ane i Aleksandre zbog ljubavnog trougla sa Davidom Dragojevićem, pa je ova nedelja i te kako protekla turbulentno u izolaciji.

Po dolasku voditelja Ognjena Amidžića u Belu kuću, učesnici su birali jednog potrčka koji će se boriti za ostanak u "Zadruzi", a potom je svoj glas dala i publika koja je odabrala drugog nominovanog.

Aleksandra Subotić je učesnica koja je prikupila više glasova od strane zadrugara, te je ove nedelje prva nominovana (14 glasova za Aleksandru, a 12 za Anu).

- Nemam šta da kažem. Oni koji su rekli nešto lepo hvala im, meni to znači. Ja znam ko sam ja i svesna sam svojih mana i vrlina - rekla je Aleksandra.

Pored toga, i publika je dala svoj sud. Naime, publika je odabrala Marka Petruševića Petrućija da se bori u duelu sa Aleksandrom za opstanak u kući.

Izbacivanje iz "Zadruge" je standardno zakazano za subotu uveče, kada će se saznati ko napušta imanje u Šimanovcima, na oko mesec dana pre kraja rijalitija.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.