NE ZNAM ZAŠTO SE OPREDELIO ZA ALEKSANDRU: Ana Korać besna zbog Davidovog izbora (VIDEO)

Sinoć se u Zadruzi potegla priča o svađi između Davida Dragojevića i Ane Korać, koja je nastala zbog toga što je rekao da bi se ona pre družila sa Aleksandrom Subotić nego sa Ljubom Pantović.

- Lepo sam rekla, mene Ljuba nikad nije uvredila. Kako nije stavio na vagu ko je mene više vređao. Zna da sam sa Aleksandrom u najgorim mogućim odnosima i da on izabere nju? Pitala sam ga zašto toliko mrzi Ljubu. Rekao mi je da nema potrebe da pričam sa Ljubom jer me bocka za sve - ispričala je Ana.

- Ja sam rekao da neću da se mešam u njene prozivke za stolom. Brzo se iznerviram, nemam više ni snage ni volje. Znam da sam pogrešio, izvinjavam joj se već tri dana - dodao je David.

Sinoć je Milan Milošević imao niz zanimljivih pitanja o dešavanjima u Beloj kući. Jedno od njih bilo je upućeno Ani Korać. Naime, zanimalo ga je da li je Ana htela da testira svog dečka Davida kada ga je zvala tokom devojačke večeri da je poljubi po cenu kazne, što je on odbio.

- Nisam ga testirala, meni je to veče bilo prelepo. Gledala sam jezero, dvoumila sam se, jedino mi je bilo problem da li je to prljavo. Želela sam da dođe do mene. Pitala sam ga da li da skočim, on je rekao ne. Ono što je on uradio je stvarno pametno - rekla je Koraćeva.

- Izgubio sam ove nedelje tri puta honorar, šta sad, videćemo se za dva sata. Nije bilo potrebe da ona ulazi, to je bilo njihovo veče. Trebalo je da uživa. Nema veze to sa honorarom. Za mene je to glupost, znam koliko nju volim - pravdao se David.

Koraćeva se požalila, jer je smatrala da svi sumnjaju u njihovu ljubav, a Dragojević se nadovezao.

- Danas nam je pet meseci, konstantno je nešto odvratno za nas. Kao vi ste fejk - požalila se Ana.

- Milion stvari izgovaram njoj kada vi ne čujete, baš da ne biste pravili paralelu. Ima nekih stvari o kojima pričamo i ja joj neke stvari čak i ne pričam. Prećutim, ima još malo, želim da izađem, neka misle svi da nećemo uspeti, ima ko veruje u nas. Ja sam sve uradio iz srca. I te stvari da sam omražen, nisam uradio zbog fanova. Napolju ćemo zajedno gurati. Ja sam branio i Aleksandru, branim i drugarice. Ja ću uvek stati na žensku stranu. Meni je bitno šta Ana misli, ona je jedina koja zna šta ja mislim. Ne interesuje me - dodao je Dragojević.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official-YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.