UKUSNE JABUKE IZ KRČEDINA: Pomoć za Dom u Veterniku i Prihvatilište u Futogu

"Color Press Grupa" i kompanija Agrounija, članica MK Grupe, donirali su jabuke iz Krčedina i posetili Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku i Prihvatilištu za beskućnike u Futogu.

Osoblje ovih ustanova, nasmejana lica štićenika, dočekali su nas u veseloj atmosferi, kao i uvek, i ponovo nam stavili do znanja da je humanitarna pomoć potrebna, ali ne i najvažnija, jer lepa reč, osmenh i druženje znače mnogo više.

Ovakve, i slične humanitarne akcije organizuju se godinama, a predstavnici kompanije “Color Press Grupa”, redovno obilaze prihvatilišta, objekte dnevnih boravaka i Geronotološki centar i osim prazničnih obroka, upriliče i različite programe i na poklon donesu svoja novinska izdanja.

Svi građani, restorani i kompanije koji žele da učestvuju u humanitarnim akcijama Color Press Grupe (Dečije selo u Sremskoj Kamenici, Dom za decu i omladinu u Veterniku, Dom za stare “Liman”, Prihvatilište za beskućnike u Futogu...) mogu da se jave na mail-adresu: tatjana.dobanovacki@gmail.com

Pogledajte još