STANIJA NAPALA MARKA ZBOG MAJE: Ne želim da moj dečko gleda gole devojke (VIDEO)

Stanija Dobrojević naljutila se na svog dečka Marka Markovića jer joj je Maja Marinković rekla da ju je Marko gledao golu dok se tuširala.

Marko je došao kod Stanije i probudio je, te su porazgovarali o svemu i pokušali da reše svoj odnos.

- Kažeš da Maja laže? Da je nisi gledao golu? Kakav je to tip devojke koji laže da je neko gledao golu - pričala je besno Stanija.

- Ona je kao prep*čka neka i sad kao je svi gledaju. Nije k*rvetina nisam to rekao, ali devojka okreće priču. Sad si sa mnom u vezi. Trebalo bi svog dečka da pitaš, pa onda nju. Maja je ta koja bi da pokvari naš odnos. Ona je namerno to uradila, skinula se brzo. Ja sam joj rekao da ću da se tuširam, ona je pošla da muze kravu - pravdao se Marko.

- Je l' okej da ti ulaziš u kupatilo nekoj osobi iako imaš devojku? Marko, ti znaš da se ona loži na tebe. Sve je jadno i jeftino. Zašto ja moram da slušam te priče da je ti gledaš golu. Problem je što smo mi ušli u neku vezu, neću da to slušam. Naša veza je sp*dačina. Ja ne želim da moj dečko gleda gole devojke - pričala je Stanija.

- Ako hoćeš da budeš gora, stavićemo tačku na sve ovo. Meni je veza bitnija od svega... Ja pričam jedno, ti pričaš deseto - rekao je Marko.

Stanija je u jednom trenutku iz besa povikala na Marka, a on ju je upozoravao da ne viče na njega.

- Ne verujem da je ona takav ološ da bi me lagala. Tebi je nebitno kako se ja osećam. Poverovala sam joj u ono što mi je rekla - pričala je Stanija.

- Stanija, nemamo o čemu da pričamo. Zašto nisi došla da me pitaš šta je bilo - odbrusio joj je Marković.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.