KAKAV GOD DA SAM, ONA JE UZ MENE: Aco Pejović iskreno o braku sa suprugom Biljanom

Pevač Aco Pejović progovorio je o novom albumu, karijeri, ćerkama ali se dotakao i priča koje su kružile da je neveran supruzi Biljani.

Pejović uživa u skladnom braku sa izabranicom sa kojom ima tri ćerke - Magdalenu, Mariju i Ivu. Kako kaže, one su mu najveća podrška u životu.

- Komentari su dobri što se tiču albuma, ali uvek ima i onih koji mrze što su se rodili, ne znam šta ću od sebe do podne, od podne mrzim ceo svet - rekao je šaljivo Aco Pejović, pa otkrio kako se njegovim ćerkama sviđa novi album:

- Super, sviđa im se sve. Slušam njihove savete, one su generacija koja izlazi, koja osluškuje po gradu, oni znaju šta je dobro, a šta nije. Govore mi zašto ne otvoriš Tik tok, zašto te nema na Instagramu... Ja slušam sve što kažu, ponekad iako nisu u pravu, ja im objasnim zašto nisu u pravu i zašto to ne može tako. Supruga je moja snaga, moj oslonac za sve u životu. Kakav god da sam, i ovakav i onakav - baraba, ona je uz mene. Mnogo smo mi toga zajedno prošli da bi bilo šta moglo da pomeri nas dvoje.

Nedavno su počele da kruže priče o neverstvu Aca Pejovića, a sada je pevač stavio tačku na prozivke i istakao da se ne obazire na njih.

- Znate šta rade psi kad prođe voz - laju, a znate šta rade psi kad voz ode - i dalje laju. Samo neka laju, to će im biti jedino što mogu.

Da podsetimo, folker Aco Pejović jedan je od najuspešnijih pevača na našoj javnoj sceni. Njegovi honorari dostižu vrtoglave cifre, zbog čega je sebi uspeo da obezbedi pravu malu palatu usred srpske prestonice.

Njegovo zdanje, kako se spekuliše, vredi oko 800.000 evra, a pored prostrane unutrašnjosti, Pejović se može pohvaliti i ogromnim dvorištem.

Njegova ćerka Marija završila je Medicinski fakultet u Beogradu, a nedavno je podelila lepe vesti da ide na specijalizaciju. Kako je objavila, ona će svoje usavršavanje nastaviti na Vojnomedicinskoj akademiji.

Popularni pevač u intervjuima ističe koliko mu znači porodica.

- Porodica je moja tvrđava. Njih četiri su moje sidro, ali i moje jedro, motor, pokretači svega. Sav uspeh o kome govorite ne bih imao da njih četiri nisu bile moja podrška, glas razuma - sa osmehom je nedavno rekao Aco, koji je tokom čitave karijere samo jednu Novu godinu uspeo da proslavi sa porodicom:

- Te godine sam odlučio da ne radim. Jednostavno, poželeo sam da je provedem sa svojim ljudima. Spakovali smo se i otišli u Rim. Bilo je nestvarno i to je, sasvim sigurno, do sada najlepša novogodišnja noć u mom životu.

Izvor: Blic.rs
Foto: aco_pejovic/Instagram

Pogledajte još