ZBOG VELIKOG FINALA "ZVEZDA GRANDA": Carinici na hrvatskoj granici okupirali Sašu Popovića

Saša Popović pred finale 13. sezone takmičenja "Zvezde Granda" koje se održava večeras, gostovao je u jutarnjem programu televizije Prva kada je rekao da ne želi da oktrije svog favorita.

Ali je zato Saša Popović ispričao jednu anegdotu koja mu se dogodila na granici sa Hrvatskom.

- Prelazio sam granicu iz Hrvatske u Srbiju i ovi tamo carinici se okupili i pitaju: "E Sale, ko će da pobedi?" Ne znam, da li ste normalini, kako ja da upišem, branio se Popović, a carinici su bili uporni: "Ne ne, ti Sale kako kažeš tako će da bude".

Popović je rešio da objasni i kako glasanje funkcioniše.

- Glasanje je pošteno, nama je i važno da bude pošteno da vidimo povratnu informaciju - objasnio je direktor Granda.

- Mi finale radimo u studiju, i ne radimo subotom kada se inače već 15 godina emituju Zvezde granda. Međutim, imamo 34 člana žirija, i ne mogu da glasaju u subotu jer većina tada radi. Glasanje se vrši kao Pesma Evrovizije i to je najpoštonije. Svaki član žirija svaki će davati 58 bodova, to će biti 2.000 od žirija i 2.000 SMS. Kako to? Ako večeras padne 100.000 glasova, a jedan kandidat je dobio 100.000 glasova i to je 10 odsto i to je 200 bodova kad se podeli onih 2.000 bodova - objasnio je Popović u Jutru sa Jovanom i Srđanom.

- Nema spavanja, to sad razmišljaju kako će žiri glasati, kako će publika glasati, i mislim da je trema večeras najprisutnija iako žiri večeras neće komentarisati. Svi su potpuno jednaki. Sukoba i prepirki žirija večeras neće biti, biće kada budemo proglasili pobednika. Onda ćemo tek da vidimo - rekao je Popović.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Arhiva/Hello!

Pogledajte još