ZBOG VELIKOG FINALA “ZVEZDA GRANDA”: Carinici na hrvatskoj granici okupirali Sašu Popovića

Saša Popović pred finale 13. sezone takmičenja “Zvezde Granda” koje se održava večeras, gostovao je u jutarnjem programu televizije Prva kada je rekao da ne želi da oktrije svog favorita.

Ali je zato Saša Popović ispričao jednu anegdotu koja mu se dogodila na granici sa Hrvatskom.

Prelazio sam granicu iz Hrvatske u Srbiju i ovi tamo carinici se okupili i pitaju: “E Sale, ko će da pobedi?” Ne znam, da li ste normalini, kako ja da upišem, branio se Popović, a carinici su bili uporni: “Ne ne, ti Sale kako kažeš tako će da bude“.

Popović je rešio da objasni i kako glasanje funkcioniše.

Glasanje je pošteno, nama je i važno da bude pošteno da vidimo povratnu informaciju – objasnio je direktor Granda.

Mi finale radimo u studiju, i ne radimo subotom kada se inače već 15 godina emituju Zvezde granda. Međutim, imamo 34 člana žirija, i ne mogu da glasaju u subotu jer većina tada radi. Glasanje se vrši kao Pesma Evrovizije i to je najpoštonije. Svaki član žirija svaki će davati 58 bodova, to će biti 2.000 od žirija i 2.000 SMS. Kako to? Ako večeras padne 100.000 glasova, a jedan kandidat je dobio 100.000 glasova i to je 10 odsto i to je 200 bodova kad se podeli onih 2.000 bodova – objasnio je Popović u Jutru sa Jovanom i Srđanom.

Nema spavanja, to sad razmišljaju kako će žiri glasati, kako će publika glasati, i mislim da je trema večeras najprisutnija iako žiri večeras neće komentarisati. Svi su potpuno jednaki. Sukoba i prepirki žirija večeras neće biti, biće kada budemo proglasili pobednika. Onda ćemo tek da vidimo – rekao je Popović.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Arhiva/Hello!

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.