NE DOZVOLJAVAM DEČKU DA MI KAŽE "KUJO," OTKAČI SE OD MENE: Zaratile Luna Đogani i Stanija Dobrojević (VIDEO)

Ovog popodneva, voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Milan je pročitao sledeće pitanje takođe za Lunu Đogani.

- Nekad pomislim da jesi za takve - šta si time htela reći - glasilo je pitanje.

- To je, verovatno, bilo kad sam pričala za Staniju, kad sam mislila na rijaliti igrače, ne mogu da se ponavljam, rekla sam da kad oni pričaju da su slični jedno drugome. Rekao mi je da mu smeta kad ga poredim sa Stanijom, rekla sam da neću više. Možda je za njega bolje da ima bolju devojku koja je programirana, za razliku od mene koja nisam takva. Ja jedina znam kako se ja osećam i to je to - odgovorila je Luna.

- Ona nije svesna da je ona jedina, apsolutno, koja mi se svidela, od svih. Dobijao sam pitanja za mnoge, jednostavno, da li je to bio vid provokacije, ali dobro - dodao je Marko Miljković.

- Jako je ružno što Luna ovako komentariše, nisam znala za to. 'Ajde što kaže da mu smeta, i meni smeta što me upoređuju sa Markom. On i te kako ume da se iskontroliše. Za kakve je Marko? Za ostvarene, za dame, za devojke koje ne histerišu, i šta je problem? I ko mene ovde doživljava kao rijaliti igrača? Ja i te kako imam osećanja, ali ne pokazujem na jeftin način, kao neki. Lepo kažem mom dečku šta mi smeta, ne dozvoljavam da mi dečko kaže:"Kujo"! Otkačite se od mene - odbrusila je Stanija Dobrojević.

Savo Perović ustao je, takođe, kako bi odbranio svoju drugaricu Lunu, pa se u raspravu uključila i Zorica Marković. Nakon toga, Luna je pokušavala da objasni Dobrojevićevoj da kontekst rečenice koju je izgovorila nije bila u loš, ali Stanija to nije želela da prihvati kao istinu.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još