PUSTILI STE NAS U DOMOVE I PRIHVATILI KAO SVOJE: Zoran Pajić se oglasio povodom poslednje epizode serije "Istine i laži" (VIDEO)

Posle tri sezone emitovanja, junaci popularne serije "Istine i laži" će se večeras oprostiti od publike.

Tim povodom putem Instagram platforme među prvima oglasio se jedan od glavnih glumaca Zoran Pajić koji tumači lik Nikole Isidorovića a njegov snimak "repostovala" je većina kolega koji su bili deo ekipe popularne serije.

-Dragi moji, danas je poslednja epizoda naše omiljene serije "Istine i laži". Ovim klipom želim da se zahvalim najboljoj ekipi koja je vredno i požrtvovano radila dve godine. Mnogo je ljubavi i truda uloženo, mnogo je lepih uspomena, radili smo ono što najviše volimo, a vi ste bili uz nas i podržali nas u tome. Najveće hvala vama! Pustili ste nas u domove, prihvatili nas kao svoje, smejali se sa nama i plakali. Sve ovo smo radili za vas i zbog vas. Gledajte nas od 20 i 10 časova u specijalu "Istine bez laži" da zajedno proslavimo finale sezone. Ovako lepa emocija, energija i ljubav koju smo izgradili tokom dve godine, neraskidiva je i trajaće još dugo. Hvala vam od srca - napisao je glumac u opisu videa.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: orangezo/Instagram

Pogledajte još