KATARINA RADIVOJEVIĆ U SUDU TVRDILA: Nisam maltretirala ljude na setu serije "Urgentni centar"

Frka" oko glumičinog učešća u seriji "Urgentni centar" trenutno se odvija na sudu.

Katarina Radivojević je došla na suđenje sa Goranom Stamenkovićem, vlasnikom produkcije "Emotion", u kojoj je jedno vreme bila angažovana kao glumica u seriji "Urgentni centar".

Problem je nastao na početku 2018. godine, kada je glumica izjavila da neće nastaviti saradnju i snimanje ove serije, jer producenti nemaju novca da je plate.

Na tu njenu izjavu je odmah reagovao Stamenković, koji je tvrdio da razlog nisu finansije, već Katarinino navodno nasilničko ponašanje na setu.

- To što je Katarina rekla nema dodirnih tačaka sa realnošću. Sa njom su svi finansijski uslovi bili dogovoreni, međutim, ovo će biti dugo snimanje, skoro osam meseci, i produkcije i režija su procenile da je najvažnije da imamo dobro atmosferu na setu, u koju se ona nije uklapala. Pogotovo pošto je jednom čak ošamarila organizatorku - rekao je on tada.

Nakon ove tvrdnje, glumica je odmah zatražila pravdu na sudu, gde trenutno tuži Stamenkovića.

Ona je došla iz Amerike kako bi prisustvovala ovom ročištu i dala izjavu, a "Svet" prenosi da je sa sobom povela sestru i roditelje.

- Katarina je tvrdila da nikad nije maltretirala ljude koji su radili na setu i da je sve Stamenkovićeva laž budući da nisu uspeli da se dogovore oko honorara za drugu sezonu serije. On se nije pojavio na ovom ročištu, ali nije bilo ni potrebe jer je već dao iskaz - rekao je izvor za ovaj list.

Izvor: Mondo
Foto: Arhiva/Hello!

Pogledajte još