NE ZNAMO POL BEBE: Seka Aleksić iskreno o drugoj trudnoći

Seka Aleksić sa suprugom Veljkom Piljikićem čeka bebu, a sada je progovorila o detaljima trudnoće. Ona je istakla da se oseća božanstveno i da nema lepšeg osećaja, kao i je Veljko bio prisutan kada je saznala da je trudna.

- Malo je reći da smo bili oduševljeni, to je radost koja se ne meri samo se oseti! Jakovu smo odmah rekli da je mama u blagoslovenom stanju i da će dobiti batu ili seku - rekla je Seka, koja je na početku trudnoće i pol bebe još uvek ne zna, njen sin priželjkuje muško društvo.

- Od kada smo mu saopštili lepu vest on svaki dan govori da mama ima bebu u stomaku i kaže da je to bata - kroz osmeh kaže pevačica, a na pitanje da li će njen mezimac biti ljubomoran na bebu iskreno odgovara:

- Mislim da će biti ljubomoran ali mi kao roditelji ćemo to iznivelisati na pravi način.

Seka Aleksić se prvi put porodila pre dve godine u Srbiji, iako je plan bio da se porodi u Beču. Ona i Veljko su uveliko imali spremno ime za sina - Jakov Serafim, a i sada je tako. Iako ne znaju pol bebe, imena su spremna bez obzira na to da li će dobiti dečaka ili devojčicu.

- Nama, kao roditeljima, je svejedno. Šta Bog da, najbitnije je zdravlje deteta. Imena imamo odavno i to nekoliko na spisku - istakla je pevačica koja planira da bude aktivna trudnica.

- Nastupaću sve dok se budem osećala dobro, trudnoća je fenomenalna stvar i treba funkcionisati potpuno normalno - izjavila je Seka.

Izvor: Kurir.rs, Blic.rs
Foto: seka_aleksic/Instagram

Pogledajte još