ĐEKSON BEZ DLAKE NA JEZIKU: Mina nije normalna, Luna me je razočarala, Aleksandra je bila u zatočeništvu

Nemanja Đerić Đekson jedan je od učesnika prve sezone najgledanijeg rijalitija "Zadruga", čije su akcije ostavile dubok trag, pa se tako i dalje prepričavaju. Ono što ljudi najviše pamte su burne veze i odnosi sa više devojaka, ali i Đeksonovi hitovi uz koje su svi rado igrali.

Reper je dao intervju za jedan portal a kako je nedavno izbacio pesmu "Ae, pali", koja je pravi hit na velelepnom imanju u Šimanovcima, reper je otkrio koja se zadrugarka najviše veseli uz nju.

- Ne znam koja je najbolja u plesu, ja sam malo oguglao, zaljubljen sam čovek i ne gledam tako žene na isti način, ali sam izvalio da Aleksandra Subotić, da se njoj najviše sviđa - ispričao je Đekson, pa progovorio o odnosu sa Aleksandrom:

- Nikad ja nisam imao neki čudan odnos sa njom. Ona je bila u tom nekom zarobljeništvu, nije mogla da pokaže svoje simpatije prema meni, ali sad je već kasno. Ja sam se priženio, ali ona najbolje đuska uz tu pesmu.

Jedna od najaktuelnijih tema u "Zadruzi" je vrela akcija između Sava Perovića i Mine Vrbaški koja se desila posle žurke, a kako je Mina bivša Đeksonova devojka, upitali smo ga šta misli o tome, pa je izneo svoj stav i o njenom ponašanju:

- To su mi javili nešto. Ona je devojka koja je mene i Andrijanu, kada smo se smuvali tri meseca pred kraj, stalno maltretirala, pratila i to. To nikad neću zaboraviti. Onda sam ja stvarno jedva čekao da se oslobodim od svega toga. Ona to radi i dalje. Ona je devojka koja se sprda tamo, nisam šokiran, ali definitivno nije normalna - rekao je Đekson.

Luna Đogani je bila jedna od zadrugarki koje su učestvovale u specijalnom izazovu Velikog šefa u emisiji "Amidži šou". Zadrugarke su se rvale u čokoladi, a reper je bio gost u studiju. Kada se vratila u Belu kuću posle emisije, Đoganijeva je rekla da se reper "uzvezdio" i da ne može ni da se javi, pa je Đekson progovorio i o njenom komentaru:

- Daleko od toga da sam se uzvezdio, Luna me je razočarala, jer vrlo dobro zna da ne smemo da komuniciramo sa njima. Ali mi je drago da i dalje žive tu sa mnom u glavi - kaže Đekson.

Izvor: Pink.rs
Foto: djexongram/Instagram

Pogledajte još