NAPALE GA OBOŽAVATELJKE: Slobu Radanovića obezbeđenje zaključalo u hodnik, kako ga ne bi povredile devojke! (VIDEO)

Učešće u rijalitiju Zadruga, Slobodanu Radanoviću se baš isplatilo. Iako je u pomenuti rijaliti ušao bez honorara, Sloba je po izlasku dobio mnogo više nego neki koji su bili plaćeni. Njegova popularnost je naglo skočila, a za nastupe se traži karta više. Ipak, da popularnost ima i onu drugu stranu, popularni pevač se uverio nekoliko puta do sada, ali je scena, koja se sinoć dogodila u Vrnjačkoj Banji bila zabrinjavajuća.

Radanović je nakon nastupa krenuo u garderobu, što inače radi, ali se onda sreo sa problemom, zvanim obožavateljke. Negde oko osamdeset žena ga je čekalo ispred garderobe, a samo brzom reakcijom obezbeđenja je pevač zbrinut na sigurno mesto.

Međutim, tu nije bio kraj, jer su ga devojke sačekale ispred parkinga, pa je obezbeđenje ponovo reagovalo, tako što je zaključalo zgradu, kako devojke ne bi mogle da dođu do pevača. On se zbog svega morao duže zadržati u zgradi, a samo one najupornije su uspele da se slikaju i dobiju autogram sa Radanovićem.

Sloba je uspeo da snimi jedan deo "potere" za njim, što je kasnije objavio na svom Instagram profilu, pa kako je sve izgledalo, pogledajte na videu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic)

Autor: Nadlanu.com/G.V.
Foto: slobaradanovic/Instagram

Pogledajte još