MUSTAFA ŽELI DA JOJ UZME DECU: Emina se pomirila sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom

Pevačica Emina Jahović se pre pet meseci pomirila sa bivšim dečkom Sadetinom Saranom, sa kojim je inače započela vezu prošle godine početkom oktobra.

Naime, kako saznajemo, Emina je prekinula romansu s turskim milionerom u februaru ove godine, ali su se vrlo brzo pomirili i čuvali svoju vezu u tajnosti

- Emina i Sadetin su samo nakratko prekinuli svoju romansu, ali su se vrlo brzo i pomirili jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Kako su se jednom već opekli, kada su priznali javnosti da su zajedno, sada su odlučili da što duže ćute o romansi i da je se kriju dok god budu mogli. Međutim, posle pet meseci viđanja u tajnosti, pevačica je htela da prekine agoniju, i to najviše zbog svog bivšeg supruga Mustafe Sandala, koji je počeo da joj pravi probleme s decom zbog njenog novog dečka - otkriva izvor i dodaje da je turski pevač pre mesec dana napravio pravi haos kada je video da Emina svuda vodi decu sa Sadetinom.

- Mustafa na početku nije želeo da komentariše vezu Emine i milionera, ali je počelo da mu smeta kada su Javuz i Jaman stalno pričali o njemu. Tati su rekli da je on super prema njima, da se odlično zabavljaju s njim i da obožavaju da idu na njegovu jahtu s mamom. Tada je Mustafa poludeo i nije hteo Emini to veče da vrati decu. Nije joj se javljao na telefon kada ga je zvala da ih preuzme i tada je nastao opšti haos. Pevačica je čak htela da zove policiju, pošto se zabrinula, jer nije mogla da veruje da bi Mustafa hteo da joj otme decu zbog veze sa Sadetinom - otkrio je izvor i dodao da se od tog incidenta Emina retko čuje s bivšim mužem.

- Mustafa se ipak urazumio posle toga i vratio joj decu, ali ju je uslovio da samo u retkim prilikama vodi Javuza i Jamana kada se viđa sa svojim dečkom. Emina je rekla da će se truditi da deca ne provode toliko vremena sa Saranom, ali da mu to ne obećava. I baš zbog tog skandala koji joj je priredio Mustafa, Emina je odlučila da ne krije vezu s milionerom i sve je obelodanila. Takođe, ona se pre nekoliko meseci preselila u evropski deo Turske, kako bi bila bliže svom emotivnom partneru, a javnosti je rekla da je to uradila zbog Mustafe i čuvanja dece - ispričao je izvor blizak pevačici.

Inače, Emina Jahović je u emisiji „Ekskluzivno“ potvrdila da se pomirila sa Sadetinom Saranom i otkrila da je presrećna.

Izvor: Alo!
Foto: yaemina/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.