KARAĐORĐE I LJUBA U ŠOKU: Bačena bomba na kuću u kojoj živi ćerka Aleksandre Subotić

Samo dva dana pred samo finale "Zadruge 2", dogodio se užas, kada je na kuću u kojoj sa dadiljom živi ćerka Aleksandre Subotić bačena bomba.

Dadilja ćerke Aleksandre Subotić bila je navodno meta bombaša. Na kuću porodice Mitrović u Boleču, koja čuva šestogodišnju Magdalenu dok joj je majka u Zadruzi 2, juče u 13:30 bačena je bomba.

Subotićkina ćerka je navodno bila tokom napada u kući sa svojom dadiljom. Aleksandrin otac Karađorđe Subotić veruje da je to zapravo bila opomena za njega.

- Na moju kuću bačene su dve bombe pred početak Zadruge. A sada, pred kraj rijalitija, bačena je i na kuću u kojoj živi moja unuka. Siguran sam da je ovaj kukavički i klošarski potez neko učinio samo kako bi meni naudio - Karađorđe i dodaje:

- Sa druge strane, postoji šansa da je na meti bio sin porodice Mitrović, koji je odranije poznat policiji. Neka nadležni organi utvrde o čemu je reč. Meni je najbitnije da mi je unuka dobro. Dok sam živ, obećavam da joj neće faliti dlaka sa glave! Magdalenina baka Ljuba Pantović veoma se uplašila za unuku.

- Nije mi dobro, kroz glavu mi prolazi šta je sve moglo da joj se desi. Ali najbitnije je da je Magdalena sada OK, čula sam se sa njom. Ne verujem da ovaj napad ima veze sa našom porodicom - kaže kik-bokserka.

Izvor: Informer/Blic.rs
Foto: sandrasubotiscs/Instagram

Pogledajte još