SPREMA SE SPEKTAKL U ŠIMANOVCIMA: Poznati učesnici "Zadruge 6"

U "Zadrugu 6" ulaze košarkašica Milica Dabović i Maja Kovačević, sestra pobednice "Velikog brata" Marijane Čvrljak, piše "Informer". Osim njih dve, na Pinkovo imanje u septembru useliće se i pevačica Zorica Marković i, naravno, Lepi Mića.

Milica Dabović će se posle osvajanja drugog mesta u "Survivoru" ponovo naći u rijalitiju.

- Milicu su i ranije zvali u "Zadrugu", ali je odbijala ponude. Sada se predomislila! Želi da zaradi što više novca za sina Stefana i kupi mu stan. Shvatila je da je najlakši način za to da učestvuje u rijalitijima. U "Survivoru" je zaradila 10.800 evra, a od "Pinka" će dobiti daleko veći honorar - rekao je izvor blizak košarkašici.

Da se Milica sprema za "Zadrugu" potvrdila je Jovana Tomić, koja se sa košarkašicom takmičila u "Survivoru".

- Pričala nam je svima da bi mnogo volela da uđe u "Zadrugu". Super bi se snašla, prava je osoba za to - rekla je Jovana.

Milici će se pred kamerama Pinka pridružiti Maja Kovačević, sestra Marijane Čvrljak, koja je nestala pre tačno dva meseca i za koju se sumnja da se utopila u Savi...

- Maja želi da postane rijaliti zvezda kao njena sestra Marijana, zato je odmah pristala da potpiše ugovor za "Zadrugu" - priča izvor i dodaje da je Hrvatica odmah posle potpisivanja slavila u Beogradu:

- Maja je prošlog petka slavila uz alkohol, a onda se potukla sa bivšom učesnicom "Zadruge" Sanjom Jakšić, s kojom se inače družila! Maja kao da već najavljuje da će biti glavni skandal-majstor u rijalitiju!

Za "Zadrugu" se sprema i Zorica Marković. Pevačica je preskočila ovu i prethodnu sezonu "Zadruge", ali zato neće narednu.

- Obožavam rijaliti i televiziju "Pink", s kojom godinama sarađujem. Rekli su mi: "Radi šta hoćeš! Da li ćeš da se brukaš ili ne, tvoja je stvar." Uvek sam radila ono što želim i pričala ono što mislim. Pokazaću ko je mama rijalitija - kaže pevačica, koja ne može da zamisli ovaj šou-program bez kolege Lepog Miće:

- On je postao zaštitni znak "Zadruge"! Ma, bez njega nema rijalitija!

Kako saznajemo, pevač će i šestu godinu zaredom provesti pred kamerama "Pinka".

- Mića će tokom leta malo da se odmori, a od septembra se vraća u Šimanovce. Njemu je "Zadruga" postala druga kuća, ne opterećuje ga to što je godinama zatvoren tamo. Naprotiv, bez razmišljanja je pristao ponovo da uđe! - rekao je dobro obavešteni izvor.

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica ući će u "Zadrugu 6"! Problematični par je zbog agresivnog ponašanja diskvalifikovan iz ove sezone rijalitija, pa mora da "odradi" dug od 100.000 evra prema "Pinku".

- Početkom jula idem u Tursku da smanjim želudac, a onda se lagano spremam za rijaliti. Ulazim u "Zadrugu" sa Bebicom. Tamo ćemo da napravimo svadbu - kaže Miljana.

Pored njih, u "Belu kuću" u septembru useliće se najintrigantniji par iz ove sezone, Dalila Dragojević i Filip Car. Među zadrugarima ponovo će se naći i Kristijan Golubović i njegova trudna verenica Kristina Spalević, kao i Aleksandra Subotić s ocem Karađorđem.

Izvor: Informer.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još