POVRATAK NAJVEĆIH RIJALITI ZVEZDA: Poznati prvi učesnici "Zadruge 6"

Iako se na početku pete sezone rijaliti šou programa "Zadruga" pričalo o tome da šeste sezone neće biti, produkcija je odlučila da zbog velikog interesovanja počne sa planovima za šestu sezonu, gde će se vratiti zvezde rijalitija.

Najveće rijaliti zvezde iz proteklih pet sezona "Zadruge" ući će i u šestu, koja počinje na "Pinku" u septembru, Kako piše Informer, u Belu kuću na jesen ponovo će se useliti Kristijan Golubović i njegova trudna verenica Kristina Spalević, kao i Stanija Dobrojević i njen bivši momak Marko Marković.

U rijaliti se vraća i Aleksandra Subotić, ovog puta podruku sa svojim ocem Karađorđem. Među zadrugarima trebalo bi da bude i kaskader Uroš Ćertić, koji je proteklih meseci u žiži jer je javno priznao da je rasturio brak voditeljki "Slagalice" Mariji Veljković. Među zadrugarima ponovo će se naći najintrigantniji par iz ove sezone, Dalila Dragojević i Filip Car.

Producenti su već počeli da pregovaraju sa aktuelnim učesnicima "Zadruge" Dalilom i Carem.

- Car je već pristao da u septembru, treću godinu zaredom, uđe u rijaliti! Definitivno je rešio da ostavi Dalilu, ali verujemo da će pokleknuti već na jesen, jer i ona je na spisku "novih" zadrugara! Dalila se zasad nećka, ali smo sigurni da će ponovo ući u "Zadrugu" jer će dobiti možda i najveći honorar u istoriji rijalitija - priča dobro obavešteni izvor.

Kristijan i Kristina su vezu započeli u "Zadruzi 3", a posle godinu dana pauze ući će i u petu sezonu.

- Njih dvoje su u petak imali sastanak na "Pinku". Kristini je obećano da će imati neke povlastice u rijalitiju, s obzirom na to da je trudna - priča izvor.

Uskoro će na "Pink" doći Stanija i njen bivši dečko Marko.

- Stanija je pričala da više neće u rijaliti, ali je pristala da dođe na pregovore. Ma ona ne može bez rijalitija! Vrlo dobro zna kako da "pravi priču", verujemo da će pristati da uđe baš sa Markom - priča naš sagovornik.

U rijaliti se vraća i Aleksandra Subotić, ali ovog puta ne sa nekim bivšim momkom, već sa ocem Karađorđem.

- Dobio sam ponudu i prihvatiću je - kratko je rekao Karađorđe.

Među zadrugarima trebalo bi da bude i dokazani zavodnik Uroš Ćertić, koji je nedavno otkrio da je bio u šemi sa voditeljkom Marijom Veljković. S obzirom na to da mu preti robija jer je pretio pištoljem u banci, očekuje se da će u rijaliti ući s nanogicom!

- Mogao bih da budem prvi učesnik s nanogicom, samo treba da se registrujem da živim u Šimanovcima - kazao je Uroš, koji je već bio u "Zadruzi 1".

Izvor: Informer.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još