PECA JE NESTAO, ALEKSANDRA SE DANAS VRAĆA KOD MENE: Karađorđe Subotić otkrio u kakvom je stanju njegova ćerka posle suprugove prevare

Aleksandra Subotić i Maja Marinković su godinama bile bliske prijateljice, još od srednje škole, pa je Subotićevoj teško palo neverstvo nevenčanog supruga Petra Pece Raspopovića i izdaja drugarice. One su često izlazile zajedno, posećivale se međusobno i hvalile jedna drugu u javnosti, te je malo ko očekivao da će se dogoditi ovakav obrt u njihovom odnosu.

Karađorđe Subotić, Aleksandrin otac otkrio je kako stoje stvari.

- Čuo sam se sa Aleksandrom, rekla mi je: "Pece nema par dana. Ne znam šta se dešava. Samo je nestao iz stana. Ne znam gde je". Ja sam joj rekao da pusti malo čoveka da se izduva, prija mu odmor, jer konstantno radi. Međutim, eto šta se desilo. Maja Marinković je bila razlog njegovog bežanja i nejavljanja na par dana. Epilog je taj, krišom se viđao sa Majom - kazao je on razočarano.

- Njega sam smatrao za preozbiljnog čoveka. Baš sam iznenađen. Njihov sin Jovan je tu najvažniji - dodao je Karađorđe.

Subotićeva će se koliko danas vratiti kod oca u Kaluđericu. Ovo je on potvrdio, dodavši da je ostao "bez teksta" zbog novonastale situacije.

- Aleksandra je baš ljuta i više neće biti kod njega. Definitivno se seli iz stana. Vratiće se kod mene u Kaluđericu, jer je to njena kuća i imaće tu sav komfor. Ostao sam bez teksta, najbolja drugarica da joj ovo učini. Dno dna - dodao je on.

Izvor: Informer.rs
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Pogledajte još