LJUBAV, TUČE, PREVARE I SKANDALI: Šta su sve učesnici Zadruge 2 radili u borbi za 50.000 evra

Turbulentna druga sezona rijalitija večeras se završava, a gledaoci uveliko imaju svoje favorite sa kojima su proživljavali velike romanse, raskide, drame i radovanja.

Rijaliti “Zadruga 2” nadmašio je sva očekivanja, a od samog početka Televizija “Pink” je gledaocima ovog grandioznog projekta, ali i učesnicima, pripremila brojna iznenađenja.

Na malim ekranima za ovih deset meseci rađala su se velika prijateljstva i ljubavi, proživljavala brojna razočaranja i iskušenja, a malo ko je mogao i da zamisli šta će se sve dešavati iza visokih zidina Imaginarijuma.

NAJVEĆE LJUBAVI

Zavoleli se u Beloj kući

Luna Đogani se ponovo zaljubila u rijalitiju, a nakon “Zadruge 1” i Slobe Radanovića pred kamerama se razvijala njena turbulentna romansa sa Markom Miljkovićem, di-džejem iz Brusa. Malo su se svađali, malo voleli, a dok su roditelji podržavali njihovu vezu, mnogi se i dalje pitaju da li će oni opstati po izlasku iz rijalitija.

Ljubav koja je obeležila “Zadrugu 2” svakako je ona koja je postojala između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, ali koja se ugasila kada su započeli zajednički život u Nišu. Stanija Dobrojević volela je Vladimira Tomovića, a kada je shvatila da to neće ići kao što su zamislili, vezu su raskinuli, a uprkos navodima da će ostati sama, otpočela je vezu sa Markom Markovićem.

Rebeka Popović i Marko Petrušić Petrući bili su u turbulentnoj vezi i svađali se često, a pred sam izlazak Rebeke iz rijalitija oni su i raskinuli. Međutim, ljubav ih je vratila jedno drugom, a mnoge je razočaralo kada su objavili da nakon ponovnog pokušaja ipak neće ostati zajedno.

REKLI,  PA POREKLI

Zadrugari lagali pred kamerama

Nadežda Biljić je popustila pred emocijama prema Tomi Paniću i s njim imala odnose pred milionskim auditorijumom. Nakon njihove prve svađe, pevačica je u besu tvrdila kako više neće imati odnose s njim, ali je svoju reč pogazila iste noći, pa se prepustila strastima.

Tu je i Luna Đogani, koja je grcala u suzama i klela se u Anabelu Atijas kako neće jesti hranu u Beloj kući i da će da gladuje, a samo nakon nekoliko minuta je pogazila svoju reč i jela na Rajskom ostrvu. David Dragojević je u više navrata pogazio datu reč, a naročito kada je u pitanju ljubav.

Po samom ulasku u rijaliti tvrdio je da neće nikada ostaviti Aleksandru Subotić, a nakon njihove svađe i raskida, pred kamerama je uplovio u romansu sa Anom Korać.

LJUBAVNI TROUGAO

Suzana je prevarila muža i imala odnos sa Mikijem

Suzana Perović u “Zadrugu 2” je ušla kao udata žena, ali to je nije sprečilo da uplovi u romansu sa pčelarom iz Kupinova Mikijem Đuričićem. Na samom početku krili su svoja osećanja i zaljubljenost, ali rešili su da sve obelodane.

Suzana je svoju ljubav objasnila rečima da njen brak nije funkcionalan već godinama, te da je udata samo formalno i na papiru. Poručila je i da sa Mikijem neće imati odnose pred kamerama, ali nije dugo držala reč. Onda je usledio šamar koji joj je pčelar udario i zbog kojeg je diskvalifikovan, a Suzana je u prvi mah poručila da mu oprašta, ali kada joj se sve sleglo, javno je poručila da će ga tužiti kada napusti rijalti.

NAJVEĆE TUČE

Naleti besa doveli do žestokih obračuna

Miki Đuričić diskvalifikovan je kada je Suzani svom snagom udario šamar u spavaćoj sobi, a potom izašao u dvorište pa nasrnuo i na Nadeždu Biljić. Ovo nasilje svi su oštro osudili, a nije jedino koje se desilo pred kamerama. Tu je i Vladimir Tomović, koji je nakon svađe pesmicom udario Aleksandru Subotić, a nakon što je izbačen iz rijalitija, uputio je sramnu poruku da se ne kaje, već da je trebalo jače da je udari.

Odigrao se i fizički obračun među ženama, kada su jedna na drugu nasrnule Jovana Tomić Matora i Miljana Kulić. Miljana je udarila Matoru mikrofonom u glavu i zadrugarka se smesta srušila na pod. Dok je krvarila, cimeri su je izneli napolje, a Kulićeva je zbog toga diskvalifikovana iz rijalitija.

POBEGULJE

Izlazili iz Imaginarijuma

Miki Đuričić je nakon brojnih svađa pred kamerama rešio da svojevoljno napusti imanje, a tokom bežanja iz Imaginarijuma, zaboravio je da povede svog psa Žutu. Nakon što je pobegla iz prve sezone rijalitija, Nadežda Biljić je to ponovila, a snimak na kojem u zadignutoj haljini preskače ogradu i beži iz Šimanovaca je bio glavna tema danima.

Otac Aleksandre Subotić, Karađorđe, pobegao je iz rijalitija “Zadruga” tako što je razbio prozor i iskočio kroz njega. Ćerka je pokušavala da ga ubedi da ostane i sve vreme je mislila da se Karađorđe šali, međutim on je izbacio svoje stvari i konačno odlučio da pobegne. Među onima koji su svojevoljno napustili zadrugu su i Miljana i Marija Kulić, kao i beba Željko, koji je bio prva rijaliti beba koju nisu prikazivali pred kamerama.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još