ANABELA SE PITA I ZA DEČKA, ZA SVE SE PITA: Gagi Đogani žestoko opleo po bivšoj supruzi

Gagi Đogani, otac Lune Đogani, rekao je da između njega i njegove bivše supruge Anabele Atijas nikada neće biti dobro i da se Anabela uvek pitala za sve.

Naime, pošto su članovi porodica finalista Zadruge 2 u samoj završnici rijalitija posetili blogerku, pobednica Luna Đogani žestoko je napala Staniju Dobrojević zbog reči svoje majke Anabele Atijas.

Naime, Anabela je prenela Luni da Stanija gleda njenog bivšeg dečka Marka Miljkovića, zbog čega je Đoganijeva pobesnela, a Lunin otac Gagi Đogani je, vidno iznerviran, isprozivao bivšu ženu zbog svađe koja je obeležila finalnu noć Zadruge.

- To se desilo, to sam inače i pričao šta Anabela radi. Anabela je prenela Luni, a kaže da nije prenela, da je navodno Stanija gledala u Marka - počeo je priču Gagi tada i dodao da ga ne zanima ko je koga gledao, već da jedva čeka da vidi svoje dete.

- Šta će to Luni dva sata pred izlazak, treba da je zaglavimo tu, umesto da bude neka dobra atmosfera, ona je otišla i prenela joj tu glupost, bespotrebno - rekao je Đogani.

Gagi tvrdi da pomirenja između njega i Anabele neće biti i da se ona u Luninom životu pita za sve, pa i za njenog dečka.

- Nema šanse da se poboljša naš odnos. Naš problem je što me ona ne uvažava kao bivšeg muža, kao čoveka koji je bio u njenom životu i ne priznaje me, jednostavno se ponaša bezveze - rekao je Đogani.

- Ona se pita i za dečka, i za sve se pita - zaključio je Lunin otac.

Izvor: Kurir.rs/Telegraf.rs
Foto: Promo

Pogledajte još