MAJKA ĆE JOJ ISPUNITI SVE ŽELJE: Luna će zajedno sa Anabelom otići na konsultacije za povećanje grudi!

Luna Đogani, pobednica Zadruge 2, odlučila je da se posveti muzičkoj karijeri. Kako je otkrila njena majka Anabela, Luna je i dalje pod stresom, ali će sve prebroditi uz pomoć porodice.

- Hvala svim dobrim ljudima koji su glasali za moju ćerku. Ona je sada konstantno na nekim snimanjima i slikanjima od izlaska iz “Zadruge”, pa uopšte nema ni minut slobodnog vremena. Ja sam sve vremeuz nju i bukvalno se javljam na njen telefon - rekla je Anabela, koja je potvrdila da će Luna snimiti pesmu koju je za nju napisao Darko Dimitrov.

- Istina je, danas putujemo za Skoplje, gde će Luna snimiti svoju prvu pesmu i ja se mnogo radujem zbog toga - rekla je Anabela, koja nije želela preterano da komentariše one koji nisu podržali njenu ćerku.

S druge strane, kako se saznaje, Anabela će ispuniti još jednu želju svoje ćerke Lune, koju je ova izrazila još tokom prve sezone rijalitija.

- Jedna od mojih želja jeste da stavim silikone. Ne vidim ništa loše u tome, svaka devojka koja ima nedostatak treba da ga nadoknadi. Neću preterivati sa veličinom, biće srazmerni mojoj konstituciji - izjavila je pre godinu dana modna blogerka, a ta želja će joj se sad i ostvariti.

Kako tvrdi izvor blizak porodici Atijas-Đogani, nakon što snimi pesmu u Skoplju, Luna će zajedno s majkom otići na konsultacije kod hirurga.

- Iako ima lepe grudi, Luna je rešena da ih uveća za broj. Anabela je savetovala da bi trebalo da sačeka da snimi pesmu, a nakon toga će zajedno otići kod hirurga na konsultacije. Luna bi volela da nove grudi promoviše u spotu koji će snimiti za svoju prvu pesmu, a majka će joj ispuniti sve želje - rekao je izvor.

Izvor: Alo.rs/Kurir.rs
Foto: lunadjo/Instagram

Pogledajte još