ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ NIKAD ISKRENIJA: Mami je krivo što sam se odselila od nje!

Anastasija Ražnatović napunila je nedavno 21 godinu, što je bio dovoljan povod da se mlada lepotica preseli iz porodične vile na Dedinju i osamostali se. Iako je Ceca pokušavala da je odgovori od te ideje neko vreme, to nije urodilo plodom. Anastasija je dala odgovor na pitanje kako se oseća kada zna da je Ceci teško palo njeno preseljenje.

- To je normalno. Živimo zajedno ceo život. Normalno je da će da joj bude krivo. Majka mi je, ali u jednom momentu svakako mora da dođe taj trenutak da se osamostalim. Ona je to oduvek znala. S jedne strane joj je krivo, a sa druge, ponosna je na mene. Ipak je to ozbiljan korak ka odrastanju - rekla je Anastasija, a na pitanje da li stan deli sa dečkom Đorđem Kuljićem, nije htela previše da otkriva.

- Ja nikada nisam izjavila da živim sa dečkom. Ja sam samo rekla kako sam se osamostalila. Super je sve - rekla je mlada zvezda ne želeći da priča o privatnom životu.

Mlada pevačica je bez ustezanja priznala da sada mora sama da obavlja kućne poslove i da joj to i te kako teško pada.

- Sve kućne poslove sama obavljam. Moram, nemam nikoga da to radi umesto mene. Sve mi teško pada od kućnih poslova (smeh). Moram da priznam da sam mnogo lenja generalno. Ali što se mora, nije teško. U kuhinji se jako loše snalazim. To još nisam savladala, ali se nadam da ću uskoro i to savladati. Nisam neki talenat za kuvanje i kuhinju - priznala je Anastasija.

Izvor: Republika.rs
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još