MIŠO, NE BOJ SE! IDEŠ U SVETLOST NEZALAZNU: Ivan Bosiljčić se emotivnom porukom oprostio od druga koji je izgubio život u saobraćajnoj nesreći

Ivan Bosiljćić se danas na svom Instagram profilu, emotivnom porukom oprostio od druga koji je izgubio život u saobraćajnoj nesreći.

Glumčev prijatelj, Miloš Petrović, bio je jedan od najboljih bas gitarista na ovim prostorima i osnivač grupe "Bliks", a osim sa Bosiljčićem u pratećem bendu, nastupao je i sa sastavom "Smak", "Propagandom 117" i imao je školu bas gitare.

Od Petrovića se na društvenim mrežama opraštaju mnogobrojni prijatelji i kolege, a popularni glumac je na društvenoj mreži napisao:

- Moj prijatelj Miloš je prešao ka Gospodu. Nastradao je u saobraćajnoj nesreći. Mnogo smo putovali i mnogo koncerata svirali zajedno. Dok sam ga gledao nasmejanog kako svira svoj bas, osećao sam samo i jedino radost. Radost. Odavno znam koliko je važno sa kim stojiš na sceni, sa kim sediš za stolom i ideš kroz život. On je bio najvernija potvrda toga. Juče je Mišino srce uspešno presadjeno jednom dvadesetdevotogodišnjem mladiću. Momčino, nek si mi živ i zdrav, to radosno srce će dobro da te služi. Mišo, ne boj se. Ideš u Svetlost nezalaznu - oproštajne su reči glumca.

Miloševi roditelji donirali su njegovo srce, jetru i dva bubrega, spasivši tako četiri života.

Autor: Nadlanu.com/G.V.
Foto: ivanbosiljcicofficial/Instagram

Pogledajte još