ALEKSANDRA RADOVIĆ ISKRENO: Radim tri posla da ćerki obezbedim pristojan život!

Aleksandra Radović priznaje da ne bi volela da ćerka Nina krene njenim stopama i bude pevačica, kao i da je put do uspeha mukotrpan i podrazumeva mnogo odricanja.

Na pitanje da li je pop muzika danas isplativa, Aleksandra je otkrila da istovremeno radi tri posla.

- Ako ste najbolji, jeste. Međutim, ne krijem da radim tri posla kako bih ćerki obezbedila pristojan život. Srećom, poklopilo se da sve to volim. Pored svoje muzike, imam školu pevanja a nedavno sam otvorila i svoj muzički studio u kom polaznici uvek imaju priliku da snimaju i vežbaju. Ipak, kako da se žalim kad znam da većina ljudi u ovoj zemlji mora da radi više od jednog posla kako bi se snašla - ispričala je pevačica.

Aleksandra je odrasla u Bogatiću kod Šapca, ali tamo nije bila 25 godina, o čemu se često spekulisalo u javnosti.

- Vlada nekakva fama oko mesta iz kojeg dolazim, a ne znam zašto. Ponosna sam na svoje poreklo i sve što sam postigla u životu. Ponosna sam na roditelje, na moje društvo iz Bogatića koje je čoporativno došlo na moj prvi koncert. Danas tamo nemam više nikoga jer su se moji roditelji davno odselili i nemam koga da posećujem, niti zašto da tamo odlazim. Ipak, u kontaktu sam s dragim prijateljima koje sam tamo stekla - rekla je.

Izvor: Story
Foto: aleksadraradovic/Instagram

Pogledajte još