PUTEM STOPALA OČISTITE TELO OD OTROVA: Detoksikacija tela na japanski način

U našem telu postoje bakterije i toksini koje biste trebalo da uklonite na vreme. Inače će izazvati razne zdravstvene probleme i ozbiljne bolesti.

Postoje mnoge metode detoksikacije, ali jedna od najefikasnijih je ova japanska tehnika sa stopalima.

Većina nerava u telu nalazi se u nogama. Zato je detoksikacija tela mnogo efikasnija da se izvede uz pomoć nogu.

Napunite lavor vrućom vodom i dodajte pola čaše soli, pola čaše sode bikarbone, pola čaše morske soli, pola čaše jabukovog sirćeta i eteričnog ulja po vašem izboru. Dobro promešajte dok se svi sastojci ne rastvore pa uronite stopala.

Držite noge u toj vodi 30 minuta. Ali ako se osećate loše, ne brinite, jer je to deo detoksikacije. Takođe se preporučuje da se poveća unos magnezijuma u ​​svakodnevnoj ishrani.

Da biste povećali nivo magnezijuma u ​​telu, možete da napravite kupku sa pola šolje soli i eteričnog ulja po izboru. Pomešajte dok se ne rastopi pa dodajte bentonit glinu razblaženu sa vodom.

Držite noge u mešavini 25 minuta dnevno kako biste povećali nivo magnezijuma u ​​telu i poboljšali apsorpciju drugih hranljivih materija.

Napunite kadu vrućom vodom i dodajte čašu vodonik peroksida i kašiku đumbira u prahu. Potopite stopala na 30 minuta. To će pomoći u obnavljanju ćelija i tkiva, kao i u čišćenju organizma od svih toksina i bakterija.

Bez obzira na to koju metodu izaberete od ove tri, morate da sprovedite proceduru neprekidno mesec dana.

Izvor: Stil.Kurir.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još