PREGOVORI U TOKU: Jelena Jevremović ulazi u "Zadrugu 3"?!

Ćerka pokojnog pevača Mikija Jevremovića, Jelena Jevremović, sudski se razvela od supruga Predraga Nedeljkovića, koji je pre dve godine uhapšen zbog posedovanja velike količine droge i oružja.

Čim je postala zvanično slobodna, nekadašnja pevačica rešila je da se pozabavi svojom karijerom, koju je stavila u drugi plan zbog porodice. Ona je pre nekoliko dana viđena u zgradi Pink televizije na Dedinju, a kako mediji spekulišu bila je na razgovoru za učešće u "Zadruzi 3". Čak je i na Instagram okačila fotografiju i čekirala mesto gde se nalazi.

- Otkako je prestala da se bavi pevanjem, Jelena se povukla iz javnosti. Godinama je sa bivšim suprugom i dva sina živela u inostranstvu. Radila je neke druge poslove. Međutim, kada su se vratili u Srbiju, nastali su problemi sa suprugom, koji je zbog nelegalnih radnji završio u zatvoru, a ona je zbog njegovih laži i obmana podnela zahtev za razvod braka, koji se okončao pre nekoliko nedelja - otkriva izvor i dodaje da je Jevremovićeva rešila da se posveti karijeri.

- Pošto ona pršti od pozitivne energije, njeni prijatelji su je savetovali da uđe u rijaliti. Mogla bi da zaradi dobar honorar i napravi odličan marketing za predstojeće poslove. Jelenu je to zaintrigiralo, a njena reakcija došla je do organizatora "Zadruge", koji su je pozvali na razgovor. Jevremovićeva inače nije mnogo pratila rijalitije, ali vuče je da se okuša u tome. Međutim, prepreka su joj sinovi, jer starijem Lazaru u septembru kreće školska godina, a mlađi Tadija polazi u predškolsko. Bez obzira na to što Jelena ima punu pažnju i pomoć majke, ona ne želi da joj natovari obaveze na vrat. Ali, možda neće odoleti izazovu - završava izvor.

Izvor: Kurir.rs
Foto: jelenajevremovic/Instagram

Pogledajte još