GAJILA SAM NEZDRAV ODNOS: Ivana Šopić iskreno o ljubavnoj vezi sa Stefanom Karićem

Ivana Šopić progovorila je o svojim životnim planovima, novom poslu, ali i o sukobu sa Stanijom Dobrojević, kao i o bivšem dečku Stefanu Kariću.

Stanija i Ivana su imale okršaj tokom jedne od Zadrugovizija u "Zadruzi 3", a Ivana je sada otkrila da li su uspele taj problem da reše i nastave dalje:

- Naravno da jesmo i da nismo jesmo. Ona je bila kolateralna šteta tokom te jedne Zadrugovizije u "Zadruzi 3" gde sam ja bila i pristrasna i osećala sam se i slabo i povređeno i možda zaštitnički prema tom odnosu koji sam branila, ne znam od koga, ali ajde. Dobro je kada čovek shvati da može da pogreši u 28 i 29 godina jer najgore je kada čovek pomisli da je prepametan, a tako sam to naučila u tom sukobu sa njom. Ja sam imala totalno drugog neprijatelja u tom trenutku, samu sebe, jer sam gajila nezdrav odnos. Moj partner mi je načinio više štete nego bilo ko ko mi je rekao: "Niste jedno za drugo".

Kako je bila u vezi sa Stefanom Karićem, otkrila je da li je znala da će ući u petu sezonu, ali i kako je reagovala kada ga je videla.

- Iskrena da budem baš sam se iznenadila. Šokirala sam se, prvo što je to nešto što mi nikada nije palo na pamet, to je stvarno veliko iznenađenje bilo i za mene. Jer znam on posle "Zadruge 3" i tokom "Zadruge 3", em što smo bili u nekom ljubavnom odnosu smo se i družili, ja sam bila sigurna da on više nikada ne bi ušao. Jer se on tamo ne pronalazi, nije mogao da gleda te ljude, nije mogao da se prilagodi, svi su ga nervirali, on je bio siguran da njegova inteligencija ne može da dođe do izražaja, zato što su to "glupi ljudi i jer je to glup prostor" i prosto je nekako delovao da on baš ne živi taj život.

Izvor: Kurir.rs/Republika.rs
Foto: sopicka_/Instagram

Pogledajte još